Zöldvér máj life kurkuma+máriatövis kapszula 60 db

Zöldvér máj life kurkuma+máriatövis kapszula 60 db

Raktáron

Felhasználási javaslat: napi 1-2 kapszula főétkezés utánÖsszetevők:-          Kurkuma őrlemény-          Papaya levél-          Máriatövis mag-          Kurkuma kivonat-          Máriatövis kivonat-          Kapszulahéj Deklarál hatóanyag tartalom:Hatóanyag tartalom adagonként1 kapszula2 kapszulaMáriatövis (Silybum marianum) termés kivonat50 mg100 mgEbből: Silymarin35 mg70 mgKurkuma termés kivonat15 mg30 mgKurkumin17, 5 mg35 mgA kurkuma gyökér és a máriatövis mag hozzájárul a máj normál működéséhez, a normál emésztés fenntartásához.

3 914 Ft
egységár: 65,23 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998219306547
Márka:Zöldvér
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zöldvér máj life kurkuma+máriatövis kapszula 60 db Részletes leírás

Felhasználási javaslat: napi 1-2 kapszula főétkezés után

Összetevők:

-          Kurkuma őrlemény

-          Papaya levél

-          Máriatövis mag

-          Kurkuma kivonat

-          Máriatövis kivonat

-          Kapszulahéj

 

Deklarál hatóanyag tartalom:

Hatóanyag tartalom adagonként1 kapszula2 kapszulaMáriatövis (Silybum marianum) termés kivonat50 mg100 mgEbből: Silymarin35 mg70 mgKurkuma termés kivonat15 mg30 mgKurkumin17,5 mg35 mg

A kurkuma gyökér és a máriatövis mag hozzájárul a máj normál működéséhez, a normál emésztés fenntartásához. (EFSA)


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.