Kőtörőfű kapszula

Kőtörőfű kapszula

Raktáron

​Gyümölcs, gyógynövény bioflavonoid hatóanyagú, bioantioxidáns hatású étrend-kiegészítő termék. Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula/nap vagy 3x2 kapszula/nap. Kőtörőfű - Életerő, gyógyerő, szedni kő' és nincs több kő! • A vesekő kialakulásának esélyét csökkenti.

7 510 Ft
egységár: 75,1 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999558332464
Márka:Crystal International
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Kőtörőfű kapszula Részletes leírás

​Gyümölcs, gyógynövény bioflavonoid hatóanyagú, bioantioxidáns hatású étrend-kiegészítő termék.

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula/nap vagy 3x2 kapszula/nap.

Kőtörőfű - Életerő, gyógyerő, szedni kő" és nincs több kő!
• A vesekő kialakulásának esélyét csökkenti.
• Megakadályozza a meglévő kövek növekedését.
• Az epetermelést fokozza, így segítheti az epekő kiürülését.
• Enyhíti a fájdalmat.
Az Amazonas mentén, és a világ más trópusi őserdeiben honos, egy kicsiny egynyári növény, melyet az adott területeken régóta használnak hatékonyan vese- vagy epekövek eltávolítására.

Kőtörőfű - Chanca piedra
A kőtörőfű hosszú növény gyógyászati történettel rendelkezik minden trópusi országban, ahol csak megterem.
Az 1960-as évek közepe óta a kőtörőfű sok növénykémiai kutatás tárgyaként szerepel, hogy aktív hatóanyagait és gyógyászati hatásait meg lehessen határozni.

Az 1999-ben egy in vitro klinikai tanulmányban a kőtörőfű kivonatáról kimutatták, hogy igen erős és nagyhatású kalciumoxalát - kristályképzést gátló hatása van (a legtöbb vesekő alapanyaga). Valamint ekkor jegyezték fel enyhe izomlazító és görcsoldó tulajdonságát is.

A kutatók feltételezése szerint a húgyvezetéken vagy az epevezetéken belüli enyhe izomelernyedés megkönnyíti a vese - vagy hólyagkövek kilökését. Dr. Wolfram Wiemann (Nürnberg, Németország) több mint 100 veseköves páciensét kezelte kőtörőfűvel, melyet Peruból szerzett be, és 94%-ban hatásosnak találta a kövek egy vagy két héten belüli eltávolításában.

Egy 2002-es tanulmányban indiai kutatók kimutatták, hogy növelte az epesav-kiválasztást, így kimutatott epetermelést fokozó hatása van.

Az antihepatotoxikus, májvédő hatását kutatási eredmények igazolják.

Feljegyezték, hogy ez a növény megvédte a patkányokat az alkohol okozta májkárosodástól és az életfontosságú szerv működését normalizálta. A kőtörőfűvel kezelt gyermekek májfunkciója még a heveny májgyulladás esetén is öt napon belül visszatért a normális szintre.

Egy harmadik kutatási terület megállapította a fájdalomenyhítő tulajdonságát. Kiderült, hogy hétszer olyan erős fájdalomcsillapító hatása van, mint az aszpirinnek.


A kőtörőfű, fitokémiai anyagoknak igen gazdag forrása.
Különleges hatását, a biológiailag aktív lignánsoknak, glikozidoknak, bioflavonoidoknak, alkaloidáknak, ellagitanninoknak és fenilpropanoidoknak tulajdonítják, melyek a növény leveleiben, szárában és gyökerében találhatók. A növényben előfordulnak lipidek, szterinek és bioflavonolok is.

Mivel görcsoldó, izomlazító tulajdonsága van állapotos nők nem fogyaszthatják!

Kőtörőfű kapszula Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:30
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Kőtörőfű kapszula Összetevők

Phyllantus amarus, zselatin, Flavin7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány; feketeribizli mag-héj szárítmány; pirosribizli mag-héj szárítmány; szilv

Kőtörőfű kapszula Tudnivalók

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben: 3 kapszula 6 kapszulaPhyllanthus amarus              

Kőtörőfű kapszula Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

I. É.2022. 12. 29.

  Nem kaptam meg, viszont kaptam egy telefont, hogy a webshopban ugyan még rendelhető volt, de már nincs belőle, adjam meg a számlaszámomat, visszautalják az árát. Aznap megírtam a számlaszámot. Ez karácsony előtt volt, most dec. 29. van, se pénz, se termék. A véleményemet nem akarják igazán tudni...

Anonim Felhasználó2020. 02. 01.

  nem görcsöl be az epém

Anonim Felhasználó2019. 02. 14.

  A vesekövet és az epekövet is szétmorzsolta. Homok formájában távozott a szervezetemből.

Anonim Felhasználó2019. 02. 06.

  Még nem tudom, mert csak néhány napja használom

Anonim Felhasználó2018. 10. 27.

  Mióta szedem nincsenek görcseim! A hatásáról 8-a után tudok majd beszámolni, mert akkor megyek röntgenre!

Papi 63 évesen.2017. 10. 28.

  Gyors a szállítás, nincs olcsóbban a piacon. Négy nap után (24 kapszula) jól érezhetően jobban behajlanak az ujjaim mint előtte. Bár vesegondokra rendeltem, de az hosszabb művelet lesz. Semmi mellékhatást nem érzek.

Anonim Felhasználó2017. 02. 05.

  Hatékony

Anonim Felhasználó2016. 05. 30.

  Kiváló termék! Nekem bevált.

Még több mutatása