BiotechUsa Amino Energy Zero With Electrolytes Ananász-Mangó 14 g

BiotechUsa Amino Energy Zero With Electrolytes Ananász-Mangó 14 g

Nincs raktáron

Koffeintartalmú étrend-kiegészítő italpor.

Kosárba
EAN kód:5999076234998
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BiotechUsa Amino Energy Zero With Electrolytes Ananász-Mangó 14 g Részletes leírás

Koffeintartalmú étrend-kiegészítő italpor esszenciális és feltételesen esszenciális aminosavakkal, elektrolitokkal, B6-vitaminnal és édesítőszerrel.

Miért ajánljuk a BioTechUSA Amino Energy Zero with electrolytes terméket?

7250 mg aminosavat tartalmaz adagonként
Teljes spektrumú esszenciális aminosav-tartalommal rendelkezik
Olyan edzés előtti formuláknál is jellemző komponenseket tartalmaz, mint a béta-alanin, az L-arginin vagy a L-tirozin
Adagonként 100 mg koffeint tartalmaz, 3-féle forrásból
500 mg taurinnal adagonként
Mind a 6-féle elektrolitot tartalmazza
B6-vitaminnal
Cukormentes
Gluténmentes

A termék komplex hatóanyagai között mind a 9 esszenciális aminosavat megtalálod (2:1:1 arányú BCAA-kal együtt), sőt a béta-alanint is, amely a méltán népszerű karnozin vegyület előanyaga. Az egyedi aminosav összetétel része továbbá 3, feltételesen esszenciális aminosav, az L-glutamin, az L-arginin és az L-tirozin, amelyek külön-külön is kiváló társaid lehetnek egy kemény edzés során. A termék stimulánstartalma szintén összetett, hiszen a koffeinforrások közül 2-féle, növényi kivonatból származót is találunk benne. Viszont nem tartalmaz koffeinből többet, mint 1 csésze erős kávé. Sőt, a koffein szinergista taurin aminosav sem hiányzik a termékből. Ezenkívül az Amino Energy Zero+Electrolytes-ban mind a 6-féle, hidratációért felelős elektrolit is megtalálható.

Kiknek ajánljuk a BioTechUSA Amino Energy Zero with electrolytes terméket?

akiknek célja az alakformálás
küzdősportolóknak, állóképességi sportolóknak, crossfit edzéshez
akik edzéseikhez extra kitartásra vágynak
a por állagú készítmények kedvelőinek
Mit tartalmaz a BioTechUSA Amino Energy Zero with electrolytes?

1 adagban (14 g):

3900 mg EAA (9 esszenciális aminosav)
ebből 3000 mg 2:1:1 arányú BCAA
350 mg béta-alanin
1500 mg L-glutamin
750 mg L-arginin
250 mg L-tirozin
500 mg taurin
100 mg koffein
vízmentes koffein
zöld tea levél kivonatból
zöldkávébab-kivonatból
917 mg elektrolit
1,4 mg B6-vitamin
150 mg zöld tea levél kivonat
50 mg zöldkávébab-kivonat
Esszenciális aminosavak

Az esszenciális aminosavak, amelyekből 9-félét ismerünk, nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára. Viszont ezeket a szervezetünk nem, vagy csak elégtelen mennyiségben képes előállítani. Ezért is különösen fontos, hogy külső forrásból biztosítsuk bevitelüket, lehetőség szerint optimális mennyiségben és arányban.

Feltételesen esszenciális aminosavak

A feltételesen esszenciális aminosavakat a szervezet maga is képes előállítani. Ilyenek a termékben található L-glutamin, az L-arginin és az L-tirozin. Ezen aminosavak pótlása hasznos lehet bizonyos körülmények között, például magas intenzitású vagy hosszantartó edzések során. Ilyenkor nagyobb lehet a szervezet aminosavigénye, mint amennyit pillanatnyilag előállítani képes.

Elektrolitok és B6-vitamin

Egy izzasztó edzés során nemcsak az izmok glikogénraktárai merülnek, hanem vizet és ásványi sókat is veszítünk, amelyek pótlásáról gondoskodnunk kell. Szervezetünkben a következő elektrolitok fordulnak elő a leggyakrabban: kalcium, nátrium, kálium, foszfor, klorid és magnézium. A termék magnézium tartalma hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához, illetve a normál izomműködéshez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A termékben található B6-vitamin és a magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, illetve hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Az Amino Energy Zero with electrolytes az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Keverj el egy adag port (2 púpozott adagolókanál = 14 g = 2 púpozott teáskanál) 400 ml vízzel, keverőpalack segítségével. Fogyassz naponta 1 adagot! A javasolt napi adagolást ne lépd túl!

Figyelmeztetés: Magas koffeintartalmú {100 mg / adag (25 mg/100 ml)}. Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén, továbbá gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.


Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.