BiotechUsa Hyaluronic And Collagen 30 db

BiotechUsa Hyaluronic And Collagen 30 db

Nincs raktáron

hialuronsav és kollagén a tablettában.

Kosárba
EAN kód:5999076234301
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BiotechUsa Hyaluronic And Collagen 30 db Részletes leírás

A szépségiparban évek óta alkalmazzák a hialuronsavat és a kollagént. A BioTech USA hialuronsav- és kollagénkapszulája praktikusan egyszerre biztosítja mindkettőt.

Miért ajánljuk a Hyaluronic & Collagent?
60 mg hialuronsav adagonként
kapszulánként 280 mg kollagénnel
100%-ban gluténmentes termék.
Mire jó a hialuronsav és a kollagén?

A belülről fakadó üdeség és az egészséges, ragyogó bőr vegyületeinek is nevezhetnénk őket. Nem véletlen, hogy a szépségiparban olyan régóta alkalmazzák mindkettőt. Pedig nem mesterséges varázsszerekről van szó. Az emberi test maga is előállítja ezeket a férfiak és nők szervezetében egyformán fontos élettani szerepet betöltő anyagokat. Ám termelődésük a korral lelassul, ezért pótlásukra szükség lehet. A BioTechUSA hialuronsav- és kollagén kapszulája most praktikusan egyszerre biztosítja mindkettőt.

Kinek ajánljuk a Hyaluronic & Collagent?
Olyan hölgyeknek és uraknak, akik naponta fogyasztható, kollagén-és hialuronsav-tartalmú kiegészítőt keresnek.
Változatos étrendet követőknek is.

Mit tartalmaz a Hyaluronic & Collagen? Lássuk a számokat!
1 adagban (1 kapszula):
60 mg hialuronsav
280 mg kollagén
Hogyan fogyaszd a Hyaluronic & Collagent?
Végy be napi 1 kapszulát vízzel.

Kiszerelés: kapszula, 30 kapszula (30 adag)

Összetevők: hidrolizált kollagén 37,7%, tömegnövelő szer (kalcium-foszfátok), kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid), savanyúságot szabályozó anyag (kálium-hidroxid)], hialuronsav 9% (szóját tartalmaz), csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói).

Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

   

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.