BiotechUsa Isotonic Narancs - Mangó 600 g

BiotechUsa Isotonic Narancs - Mangó 600 g

Nincs raktáron

FRISSÍTŐ IZOTONIKUS ITALPOR AZ ENERGIA ÉS A FOLYADÉK PÓTLÁSÁHOZ EDZÉS KÖZBEN. .

Kosárba
EAN kód:5999076236084
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BiotechUsa Isotonic Narancs - Mangó 600 g Részletes leírás

Magas izotóniás tartalmának köszönhetően gyorsan felszívódik.
Szénhidrát-oldattal táplálja az izmokat.
Pótolja az izzadás közben elvesztett vitaminokat és ásványi anyagokat.
A finom íz gondoskodik arról, hogy az utolsó cseppig megidd!
Gluténmentes
Laktózmentes
GMO mentes
Tartósítószermentes

AZ ISOTONIC A BIOTECH USA MEGOLDÁSA A HIDRATÁLÁSRA.
A frissítő izotóniás ital segít pótolni a folyadékot, az energiát és az izzadás során elvesztett tápanyagokat. A gondosan összeállított összetevőknek köszönhetően a teljesítményed nem fog csökkenni. Ints búcsút az izomgörcsöknek és a lomha gyakorlatoknak, és élvezd az Isotonic ízletes megoldásait!

Felhasználási javaslat: Keverjen el keverőpalackkal 1 adag (40 g= 2 púpozott adagolókanál=3 púpozott evőkanál) terméket 500 ml vízzel. Fogyasszon 1 adagot edzés közben óránként, maximum 3 adagot naponta.

Kiszerelés: 600 g (15 adag)

ÖSSZETEVŐK:

Narancs-mangó: Carbohydrate Matrix [maltodextrin, dextróz, szacharóz, fruktóz, izomaltulóz¹(Palatinoseᵀᴹ)], aromák, Vitamineral Blend (nátrium-citrát, kalcium citromsavval alkotott sói, magnézium-oxid, L-aszkorbinsav, piridoxin-hidroklorid), étkezési sav (citromsav), színezékek (tartrazin, Alluravörös AC)².

¹Az izomaltulóz glükóz- és gyümölcscukorforrás. ²Tartrazin, Alluravörös AC: A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

FIGYELMEZTETÉS: A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. 

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.