BiotechUsa L-Carnitine + Chrome (For Her) 60 db

BiotechUsa L-Carnitine + Chrome (For Her) 60 db

Raktáron

Testsúly-konroll kapszula, L-karnitinnel és krómmal, stimulánsok nélkül. .

5 296 Ft
egységár: 5 295,98 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999076234325
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BiotechUsa L-Carnitine + Chrome (For Her) 60 db Részletes leírás

Adagonként 1470 mg L-karnitin-L-tartarát
- ebből 1000 mg L-karnitin
Hozzáadott krómmal

Legyen szó fiatalról vagy idősebbről, szingliről vagy kapcsolatban élőről, szendéről vagy szexbombáról, átlagosról vagy szupermodellről, nem létezik olyan nőnemű lény a földön, aki minden porcikájával elégedett lenne, sőt! A hölgyek vágyainak középpontjában pedig legtöbbször a fogyás áll. 

A leghatásosabb fogyókúrák eredménye tartós.

A vonzó alak elérése mellett az is nagyon fontos, hogy egészséges módon veszítsd el a nemkívánatos zsírfelesleget. A turbódiéták gyakran vezetnek csalódáshoz, mert nem hosszaútávúak és a szervezetet is megterhelik.

Fókuszban a zsíranyagcsere!

A genetikát nyilván nem tudjuk megváltoztatni, de ha az akarat teljesítménnyel párosul, úgy bárki képes változtatni az alakján, Te is! A változás azonban egy életmód eredménye, melynek alappillérei a megfelelő táplálkozás és a rendszeres mozgás. A maximális hatékonyság érdekében érdemes igénybe venned alakformáló formulák segítségét. Ezek a megfelelő étrend és edzésmunka mellett segítik a nagyobb kalória-felhasználást és a zsírból történő energianyerést.

Mi is az az L-karnitin?

A legnépszerűbb diétát támogató hatóanyag az L-karnitin, ami egyébként egy, a szervezetünkben megtalálható aminosav tartalmú vegyület. Mivel a karnitin a zsírsav szállítórendszer alkotója, így a zsírokban lévő energia rajta keresztül használható fel, tehát a zsír energiává történő átalakításához szükséges. Ha fogyni szeretnénk, úgy célszerű megnövelni az L-karnitin mennyiségét edzések előtt.

A termékben található króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Hogyan hat a króm?

A termékben található króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Mit tartalmaz az L-Carnitine + Chrome? Lássuk a számokat!

1 adagban (2 kapszula): 
1470 mg L-karnitin-L-tartarát
20 mcg króm

Kiknek ajánljuk az L-Carnitine + Chrome-ot?

Fogyni vágyóknak, akár nagyobb súlyfelesleg esetén is.
Az L-Carnitine + Chrome az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Mikor fogyaszd a L-Carnitine + Chrome-ot?
Fogyassz naponta 2 kapszulát edzés előtt 30 perccel.

Allergén információ

Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

Figyelmeztetés
: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.