Ls Body C.Masszázskrém Relaxáló

Ls Body C.Masszázskrém Relaxáló

Nincs raktáron

Speciális nyugtató, lazító, energetizáló wellness masszázskrémek, olajok és hatásfokozó aktivátorok. Ideális jól csúszó közeget biztosítanak a masszírozáshoz, emellett bőrbarát, mesterséges színezék-és illatanyag mentesek, nem irritálják még a legérzékenyebb bőrt sem.

Kosárba
EAN kód:5999882201900
Márka:Ls Body
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ls Body C.Masszázskrém Relaxáló Részletes leírás

Speciális nyugtató,lazító,energetizáló wellness masszázskrémek,olajok és hatásfokozó aktivátorok.Ideális jól csúszó közeget biztosítanak a masszírozáshoz, emellett bőrbarát,mesterséges színezék-és illatanyag mentesek,nem irritálják még a legérzékenyebb bőrt sem.Kiszerelésük és felhasználásuk rendkívül gazdaságos. 

Intenzíven tápláló és hidratáló hatású masszázskrém sheavajjal és növényi olajokkal, mely bársonyosan puhává teszi a bőrt.A paraffinolajjal szemben a magas vitamin tartalmú sheavaj egy bőrbarát emulzióhoz hasonló összetételű természetes anyag, felszívódik a bőrbe és ott hosszantartó hatást fejt ki.Serkenti a bőr öngyógyító képességét. Az olívaolaj természetes antioxidáns tartalma mellett (A,-D,-E-vitamin, béta-karotin) erősíti az izomsejteket és jó hatással van az  izületekre.A rozmaring - és citrusolajok vérkeringést fokozó  hatása segít megőrizni a bőr fiatalságát, üdeségét.Javítja a sejtek vérellátását, így az oxidációs folyamatok és a bőr öregedése lassul.A természetes aromaanyagoknak köszönhetően nyugtatja és frissíti a testet és a lelket, csökkenti a fáradtság és kimerültség tüneteit. Relaxáló masszázs után üdének, frissnek érezzük magunkat, szinte újjászületünk.

Mesterséges illat- és színezőanyagot, parabént, paraffint nem tartalmaz.

Használata: A tiszta bőrfelületrelazító, simító mozdulatokkal masszírozza be. Arcra és testre egyaránt ajánlott.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.