Natura Müzli Áfonyás 500 g

Raktáron

A már jól ismert gyümölcsös müzli új változata, amelynek fő összetevőjét és egyedi ízét a vörös áfonya adja a szokásos pelyhesített gabonák és magvak mellett. Ajánljuk a piros bogyós gyümölcsök kedvelőinek.

1 016 Ft
egységár: 2,03 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997848515184
Márka:Natura
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura Müzli Áfonyás 500 g Részletes leírás

A müzli számos vitamint, ásványi anyagot, és az emésztéshez szükséges ballasztanyagokat tartalmaz. Mivel laktató, így a túltápláltság megelőzhető, és energiát szolgáltat egész napra. Hogy a teljesítőképességünk csúcspontját elérjük, reggelire fogyasszunk müzlit, így nem csak kevésbé fáradunk el, hanem éhesek sem leszünk.

Összetevői: zabpehely,aszalt vörös áfonya 15 % (vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj),árpapehely,búzapehely,rozspehely,pörkölt földimogyoró,lenmag,kókuszreszelék.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

K. Haluf2023. 11. 26.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.