Paleolit marhakollagén peptid 1kg

Paleolit marhakollagén peptid 1kg

Raktáron

Hidrolizált kollagén a bőr rugalmasságának és szépségének megőrzéséért, valamint az izmok, ízületek, porcok egészségéért. .

11 580 Ft
egységár: 11 580,42 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999564045693
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Paleolit marhakollagén peptid 1kg Részletes leírás

Paleolit marhakollagén peptid - 1kg 

A kollagén az a természetes fehérje, mely támogatja a test elsődleges szöveteinek struktúráját: a kötőszövetét. A kollagén biztosítja a szervek és a szövetek elasztikusságát. A bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, és összességében a testünk fehérjéjének kb. 30%-a kollagénből áll. A kollagén a test természetes terméke, a test ragasztójának is nevezik, mert összeköti az izmokat, a bőr kötőszöveteit, a szalagokat, a porcokat, az inakat.
Sajnos a kollagén termelődés lelassul a kor előre haladtával. A lassulási folyamat 20 éves kor után kezdődik, majd a 30-40. életkorra lecsökken, és szinte teljesen leáll az 50.-60. évre. A kollagén hiány vagy a kollagén pusztulása a fő oka az öregedési folyamatoknak.
Egy német kutatás szerint napi 2,5g kollagén peptid szedése már jelentősen csökkenti az arcon lévő ráncok mélységét.
A kollagén hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához is. 

Átlagos tápérték adatok:
Energiatartalom - 381 Kcal
Zsír - 0,25 g
ebből telített zsírsavak - 0,25 g
Szénhidrát - 0,3 g
ebből cukrok - 0,3 g
Fehérje - 93 g
Só - 0,5 g
Élelmi rost - 0,5 g

Fogyasztási javaslat:
Napi 1 púpozott evőkanál (10g) fogyasztását javasoljuk min. 3 hónapon keresztül, hogy a megfelelő hatást elérjük. Akár 3 púpozott evőkanállal (30g) is fogyaszthatunk naponta összesen. Legjobb reggelihez és/vagy lefekvés előtt fogyasztva.

Tárolás:
Hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.