Biotech BCAA 8:1:1 Cola ízű, L-leucin aminosav

Biotech BCAA 8:1:1 Cola ízű, L-leucin aminosav

Nincs raktáron

Ízesített, L-leucin aminosav súlyozott BCAA por, alacsony szénhidrát tartalommal. 1 adagban (9 g): 4480 mg L-leucin 560 mg L-izoleucin 560 mg L-valin A BCAA-k az emberi szervezet számára esszenciális, 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes produkálni, előállítani, csak táplálékkal vagy táplálék-kiegészítőkkel juthatunk ezekhez a nagyon fontos tápanyagokhoz.

Kosárba
EAN kód:5999076215393
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:300 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech BCAA 8:1:1 Cola ízű, L-leucin aminosav Részletes leírás

Ízesített, L-leucin aminosav súlyozott BCAA por, alacsony szénhidrát tartalommal.

1 adagban (9 g):

4480 mg L-leucin
560 mg L-izoleucin
560 mg L-valin

A BCAA-k az emberi szervezet számára esszenciális, 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes produkálni, előállítani, csak táplálékkal vagy táplálék-kiegészítőkkel juthatunk ezekhez a nagyon fontos tápanyagokhoz. A BioTechUSA BCAA 8:1:1 terméke, a fehérjeépítő aminosavak közül a szervezetben elsőként felhasznált aminosav, a leucin megnövelt mennyiséget tartalmazza.

Az ízesített BCAA 8:1:1 az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Keverjünk el egy adagot (2 púpozott adagoló kanálnyi) 300 ml vízben, fogyasszuk az edzés előtt és/vagy edzés után közvetlenül.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Szandra2017. 02. 26.

  Csökkenti az izomlázat, edzésnél észrevehetően kevésbé merevek az izmok.