Medinatural Illóolaj Ciprus

Medinatural Illóolaj Ciprus

Raktáron

Ciprus illóolaj az aromaterápiábanA Ciprusolaj illata kiegyensúlyozó és egyben stimuláló hatással van az érzelmekre frissítő és élénkítő hatású olaj. Erős hangulatingadozás és szellemi túlhajszoltság esetén csak tekerd le a kupakját a Medinatural ciprus illóolaj üvegcsének és szívd magadba az örökzöld ciprusfa természetes illatát, segít a pszichikai egyensúly elérésében.

2 525 Ft
egységár: 252,52 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999883963302
Márka:Medinatural
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Medinatural Illóolaj Ciprus Részletes leírás

Ciprus illóolaj az aromaterápiában

A Ciprusolaj illata kiegyensúlyozó és egyben stimuláló hatással van az érzelmekre frissítő és élénkítő hatású olaj. Erős hangulatingadozás és szellemi túlhajszoltság esetén csak tekerd le a kupakját a Medinatural ciprus illóolaj üvegcsének és szívd magadba az örökzöld ciprusfa természetes illatát, segít a pszichikai egyensúly elérésében.  A ciprus illóolaj bőrfrissítő, izomlazító és keringésfokozó hatású, kiválóan serkenti a vérkeringést, csökkentve a vénás pangást. Jó hatással van a vénás és nyirokrendszeri keringésre, ezért különösen hatékony a koz­metológiailag zavaró seprűvéna tágulat, ill. visszeres „nehézláb-érzés” kezelésére készült bőrápoló olajok hatóanyagaként. Izzadásgátló hatásának köszönhetően dezodorok célszerű összetevője, visszafogja a túlzott izzadást.  

A ciprus illóolaj az egyik leghatásosabb természetes összehúzó hatású illóolaj, mely azt jelenti, hogy képességével összehúzza a bőrt, a fogínyt, csökkenti a pórusok méretét, a vizvisszatartást, a visszér és cullulite láthatóságát,  Masszázsolajban arra is fel lehet használni, hogy megkönnyítse a feszült, görcsös izmok lazításátMire ajánljuk:✔  a keringési zavarok, visszér, nehéz lábak kezelésére készült bőrápoló olajok összetevőjeként✔  csökkentheti a vénás pangást és szabályozza a vénás és nyirokrendszeri keringést✔  bőrápoló olajban elkeverve nyirokkeringés serkentésére narancsbőr, a vízvisszatartás kezelésére✔  aktív alkotóeleme az izzadás szabályozására kialakított dezodoroknak - visszafogja az ízadást✔  zsíros, túlterhelt, pattanásos arcbőrre szánt arcolaj készítéséhez​✔  férfias illata és dezodoráló,fertőzésgátló és összehúzó hatása miatt, Férfiaknak remek borotválkozás utáni arcolaj készíthető belőle

 

Készíts bedörzsölő olajat - Seprűvéna tágulat, ill. visszeres „nehézláb-érzés”, görcsös láb esetén →  20ml MediNatural csipkebogyó bőrápoló olajban→  10-12 csepp MediNatural Ciprus illóolajat keverj el, majd finoman simító mozdulatokkal lentről felfelé, a szív irányába haladva masszírozd az érintet területbe! Bőrfrissítő, izomlazító és keringésfokozó hatású, ami jó hatással van a kozmetológiailag zavaró seprűvéna tágulat, ill. visszeres „nehézláb-érzés” esetén. A lábak könnyebbé válnak, javul a vérkeringés.Készíts lábfürdőt- fáradt igénybevett, gombásodásra hajlamos láb ápolására→   egy evőkanál sóra cseppents→  10-20 csepp MediNatural ciprus illóolajat, majd 2-3 liter langyos vízben keverd el. 15-20 percig áztasd benne a lábad. Dezodoráló hatású! Frissíti a láb bőrét, mérsékelheti az izzadást.Párologtass MediNatural Ciprus illóolajat→   cseppentsen 5-8 csepp olajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba! A ciprus illóolaj friss, fás illata pezsdítő hangulatjavító, tisztítja az elmét, erősíti az idegeket.

 

MediNatural Ciprus illóolaj 10mlIllatprofil:  Erősítő, tisztító, harmonizáló, dezodorálóillata: édes, balzsamos, kissé füstösIllatjegyei:  szív illatKinyerése: a ciprusfa  fiatal hajtásaiból és tűleveleiből kímélő alacsony hőmérsékletű vízgőz desztillációs eljárással.Származási hely: FranciaországAjánlás: párologtatásra, aromafürdő készítéséhez, érproblémákra  nyirokrendszer működését serkentő masszázsolaj készítéséhez, szájvíz készítéséhezÖsszetevők: 100% Cupressus Sempervirens  Oil, limonene*.(* az illóolajok természetes komponense) 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.