Medinatural Illóolaj Geránium

Medinatural Illóolaj Geránium

Raktáron

A geránium illóolajat a többnyire dél-afrikai őshazájú és a gólyaorrfélék családjába tartozó (Geraniaceae) muskátli fajok Pelargonium graveolens( rózsamuskátli), P. odoratissimum (citromillatú muskátli), P.

2 770 Ft
egységár: 277,04 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999883963739
Márka:Medinatural
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Medinatural Illóolaj Geránium Részletes leírás

A geránium illóolajat a többnyire dél-afrikai őshazájú és a gólyaorrfélék családjába tartozó (Geraniaceae) muskátli fajok Pelargonium graveolens( rózsamuskátli),P. odoratissimum  (citromillatú muskátli), P. radula (cifralevelű muskátli), és hibridjeik virágos-leveles hajtásaiból állítják elő.

Illata nagyon kellemes tüzes, édes, egzotikus rózsára emlékeztető enyhén citrusos jegyekkel. Legtöbb illóolajjal jól keverhető, de előnyben vannak a virág és citrus félék.


A geránium növény egészének desztillációjából nyert illóolaj az aromaterápia egyik legsokoldalúbban felhasznált illóolaja.

Az illóolaj nyugtató, egyensúlyozó és felemelő hatással bír, fontos szerepet töltött be a lelki egészség megőrzésében. Az idegrendszeri fáradtság, levertség, és a félelem hatékony kezelője. A geránium illóolaj alapvetően harmonizál, elősegíti a nyugalmi állapot helyre állását

A geránium illóolaj széleskörű antimikrobiális hatással bír, minden bőrtípusra használható, ennek köszönhető elterjedése a bőrápoló kozmetikai készítményekben. Sebek és égési sérülések kezelésére lemosóként és borogatásként használható. Kedvelt pórusösszehúzó tulajdonságáért és illatáért.


A gerániumolaj nem toxikus, nem érzékenyítő, nem fototoxikus, ezért biztonságos a használata.


Alkalmazása

Érett,száraz bőr esetén minden testápolóhoz ,illetve a bőrtípusnak megfelelő krémhez adhatunk  pár cseppet belőle.

Pattanásokat hatékonyan kezeli. De jó hatással van a száraz, öregedő bőrre is.

A Geránium illóolaj bőrbe felszívódva szabályozza a hormontermelést, emiatt gyakran kezelik vele a klimax tüneteit, de a menstruációs görcsöket is enyhíti.

A száj nyálkahártyájának- és torokgyulladásra öblögetőnek és gargarizáláshoz jó.(2 dl víz, egy csepp geránium illóolaj)

Hatásosan alkalmazható a szervezett folyadék visszatartása ellen, mert vizelethajtó és serkenti a nyirokrendszer működését. Ez fürdőben és masszázsolajjal használva érhető el.

Hatékony még a gombás megbetegedések, például a candida és a lábgomba kezelésében is.

A szervezet tisztításán túl relaxációs és bőrfrissítő hatása miatt olajos masszázsokhoz, bőrélősködők ellen bedörzsölő és lemosó szernek.

    

Medinatural Illóolaj Geránium Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Medinatural Illóolaj Geránium Összetevők

citronellol, geraniol, és ezek észterei, linalool, kariophyllén

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 06. 03.

  Eddig bevált kullancs ellen a kutyámon.

Anonim Felhasználó2017. 03. 29.

  csalódtam benn engen írritál bárhogy higítom nagyon drága

Anonim Felhasználó2016. 09. 16.

  Kellemes illatot biztosít pár csepp is a párologtatóba.

B. Julianna2016. 06. 15.

  Még most tesztelem, az illata nagyon tetszik :)

Gabilla magóc2016. 02. 04.

  Külsőleg használom háziállatok bolha távoltartására. Természetes anyag, és jó illatú, hatásos erre a célra is.

Anonim Felhasználó2016. 01. 27.

  Azért rendeltem mert olvastam róla, hogy természetes kullancs és szúnyogriasztó hatással bír. A kutyáink sokat vannak a szabadban elsősorban nekik szántam. Most elég hideg van így csak egyszer próbáltuk ki. Teljesen olyan illata van mint a legtöbb szúnyogriasztónak, remélem ha kijön a jó idő beválik majd.

Gizella2016. 01. 22.

  Fantasztikus illata van, nagyon szeretem, és számomra fontos, hogy patikai tisztaságú legyen. Mindig van a párologtatómban.

Anonim Felhasználó2015. 11. 16.

  imádom az illatát nagyon különleges

Még több mutatása