Naturland Édes-narancs illóolaj

Naturland Édes-narancs illóolaj

Raktáron

Illata: friss, vidám, éles fejillat édes, citrusos aljegyekkel. Párologtatás: 5-8 csepp illóolajat a radiátorra helyezett párologtató vagy az aromalámpa vízzel töltött részébe cseppentünk. Feszültségoldó, segíti helyreállítani a lelki egyensúlyt, javítja a közérzetet.

1 830 Ft
egységár: 182,98 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5998794305652
Márka:Naturland
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturland Édes-narancs illóolaj Részletes leírás

Illata: friss, vidám, éles fejillat édes, citrusos aljegyekkel. Párologtatás: 5-8 csepp illóolajat a radiátorra helyezett párologtató vagy az aromalámpa vízzel töltött részébe cseppentünk. Feszültségoldó, segíti helyreállítani a lelki egyensúlyt, javítja a közérzetet. Revitalizáló aromafürdő: egy kád vízhez 4 csepp, evőkanálnyi tejben vagy mézben elkevert illóolajat adunk. Javasolt fürdési időtartam: 10-15 perc. Revitalizáló masszázs: 2 evőkanál mandula- vagy napraforgómag-olajban 8 csepp illóolajat elkeverünk, majd a bőrbe masszírozzuk. Szaunázás: a felöntő kanál vizéhez 2-5 csepp illóolajat adunk, és a forró kövekre öntjük. Minden felöntés előtt keverje fel a keveréket! Bedörzsölőolaj a narancsbőr tüneteinek mérséklésére: 1 teáskanál mandula- vagy szőlőmag-olajban 2 csepp illóolajat elkeverünk, majd a bőrbe masszírozzuk. Élénkíti a bőr anyagcseréjét.

Naturland Édes-narancs illóolaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:db/karton

Naturland Édes-narancs illóolaj Kulcsszó

naturland, édes-narancs, narancs, narancs illóolaj, aromaolaj

Naturland Édes-narancs illóolaj Összetevők

Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Linalool, Citral

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Sándor2017. 02. 27.

  Nagyon kedvelem az illatát!!

Anonim Felhasználó2016. 05. 25.

  Szappankészítéshez használom.

Kincs2015. 01. 25.

  Nagyon üde, frissítő illat, jó lesz a kedvünk tőle!

Farkas Bea2015. 01. 15.

  Az illóolaj nálunk nélkülözhetetlen, mivel a családom nem szereti az általános tisztítószerünk szagát, ezért a felmosóvízbe mindig csepegtetek belőle 10 cseppet, illetve a porszívó zsákjára is, és friss illat marad a takarítás után a nap végéig. Fűtési szezonban a radiátorra is cseppentek belőle, hadd illatozzon.