Naturpharma Zöldkagyló kapszula

Naturpharma Zöldkagyló kapszula

Raktáron

A glükozamin természetes anyag, tengeri állatok kitinpáncéljából állítják elő. Érdekesség, hogy az újzélandi taréjos zöldkagylónak több mint 13% a glükozamin tartalma. Javasolt napi adag: 2 db. A jelenleg legjobb glükozamin forrásnak tartott új-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) kivonatát tartalmazó kapszulából a javasolt napi adag 2 db.

9 139 Ft
egységár: 57,12 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882382005
Márka:Naturpharma
Kiszerelés:160 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturpharma Zöldkagyló kapszula Részletes leírás

A glükozamin természetes anyag, tengeri állatok kitinpáncéljából állítják elő. Érdekesség, hogy az újzélandi taréjos zöldkagylónak több mint 13% a glükozamin tartalma.
Javasolt napi adag: 2 db.

A jelenleg legjobb glükozamin forrásnak tartott új-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) kivonatát tartalmazó kapszulából a javasolt napi adag 2 db. Ez fedezi az átlagos szervezet igényét és képes enyhíteni, illetve lassítani a mozgásszervek egyébként elkerülhetetlen, idősebb korral járó elfajulását. 
Természetesen a nagyobb igénybevételnek kitett emberek (pl. sportolók, testépítők, nehéz fizikai munkát végzők) vagy már előrehaladott mozgásszervi problémában szenvedők esetében ez az adag jelentősen növelhető, sőt növelendő. A mozgásszervi problémák számos egyéb betegség kiváltói is lehetnek, de önmagukban is jelentősen rontják életminőségünket ezért fontos mindent megtenni a megelőzés és helyreállítás érdekében. 

Cukorbetegek is fogyaszthatják! 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 10. 12.

  Kiváló a térdem porckopására. Évek óta használom.

Anonim Felhasználó2018. 03. 02.

  Glükózamino-glikánt tartalmaz, szemben a sok készítményben található és kevésbé hatékony glükózamin-szulfáttal. Ár/érték aránya nagyon jó.

Anonim Felhasználó2017. 08. 29.

  Szerintem hatásos, mióta szedem nem fáj a térdem.

Anonim Felhasználó2017. 03. 14.

  Én még csak rövidebb ideje szedem,de már érezhetően csökkent a fájdalom a térdemben....újra tudok kocogni,s ez nagyon sokat jelent számomra!!!

Laci2017. 02. 21.

  Hatékony

Anonim Felhasználó2017. 02. 07.

  tényleg hatásosan csillapítja a térdpanaszokat.

  mellékhatásként a lábfejemen 3 bütyök nőtt

Nicki2017. 01. 25.

  Már 5 nap után érzem a térdfájdalmak csökkenését...remélem még ennél is jobb lesz.

Anonim Felhasználó2016. 08. 29.

  Nagyon jó, mert édesapámnak egy hét alatt elmult a térd kattogása, pedig csak egyet szedett belőle egy nap. Hátránya, hogy egy kicsit vízhajtó is

Még több mutatása