Proenzi Intensive tabletta

Proenzi Intensive tabletta

Raktáron

A Proenzi® Intensive segít, hogy a legjobbat hozza ki minden egyes mozdulatból. Kompromisszumok nélküli összetételét az ízületek táplálásában szerzett szakértelem és a vázizomrendszerrel kapcsolatos mély szakmai ismeretek birtokában fejlesztették ki.

14 776 Ft
egységár: 123,14 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8596024010252
Márka:Proenzi
Kiszerelés:120 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Proenzi Intensive tabletta Részletes leírás

A Proenzi® Intensive segít, hogy a legjobbat hozza ki minden egyes mozdulatból. Kompromisszumok nélküli összetételét az ízületek táplálásában szerzett szakértelem és a vázizomrendszerrel kapcsolatos mély szakmai ismeretek birtokában fejlesztették ki.

Komplex ízületi táplálás.
Jótékony hatása a 4-6 héten át történő fogyasztást követően még kb. 2-3 hónapig tart.

A Proenzi legösszetettebb termékét keresi?

A Proenzi® Intensive komplex ízületi készítmény, amelynek összetevői a népgyógyászatban használt Salix alba (fehér fűz) és az ayurvédában használt Curcuma longa (kurkuma) kivonatok hozzájárulnak az ízületek egészségének megőrzéséhez. A Boswellia serrata (indiai tömjénfa) kivonat hozzájárul az ízületek rugalmasan tartásához. Ezek az összetevők kiegészítik az ízületi porcot alkotó 3 építőelem kombinációját: a glükózamin -szulfátot, kondroitin-szulfátot és II. típusú kollagént. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül a csontok és a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához. A szabadalmaztatott BioPerine® (fekete bors kivonat) akár 80 %-kal is fokozhatja egyes vitaminok, ásványi anyagok és egyéb összetevők felszívódását.*
*Patent No US 5972382 A

Kezdje el időben A legtöbb esetben a porcok kopása egy fokozatosan előrehaladó folyamat, amely már 30 éves kor után elkezdődhet.
Hosszú távú gondoskodásA megfelelő ízületi táplálás érdekében fogyassza két hónapon át az ajánlott napi adagot. A kúra évente több alkalommal megismételhető, két hónapos szünetekkel.
Hosszan tartó hatás Jótékony hatása a fogyasztást követően még kb. 2-3 hónapig tart.

Adagolás
Kizárólag felnőttek szedhetik

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiség felnőtteknek 2 filmtabletta, mely bevehető egyszerre vagy több részletben. A tablettákat érdemes étkezés után bevenni, bő folyadékkal leöblíteni. A tabletták feldarabolhatók vagy összetörhetők. A legjobb eredmény érdekében a Proenzi®3 Intensive 2 hónapon át történő fogyasztása javasolt. A kúra évente több alkalommal megismételhető, két hónapos szünetekkel.
2 tabletta naponta.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 07. 11.

  Még nem tudom mert most kezdtem el a kurát. de remélem beválik