Zöldvér Zöldkagyló kapszula

Zöldvér Zöldkagyló kapszula

Raktáron

A glükozamin természetes anyag, tengeri állatok kitinpáncéljából állítják elő. Érdekesség, hogy az újzélandi taréjos zöldkagylónak több mint 13% a glükozamin tartalma. Tartalmaz kovasavat, vitaminokat, ásványi anyagokat és fontos nyomelemeket és nagyon gazdag többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavakban.

4 982 Ft
egységár: 63,88 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998219306387
Márka:Zöldvér
Kiszerelés:78 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zöldvér Zöldkagyló kapszula Részletes leírás

A glükozamin természetes anyag, tengeri állatok kitinpáncéljából állítják elő. Érdekesség, hogy az újzélandi taréjos zöldkagylónak több mint 13% a glükozamin tartalma.

Tartalmaz kovasavat, vitaminokat, ásványi anyagokat és fontos nyomelemeket és nagyon gazdag többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavakban.

Vitaminok közül C-, E-, B6-, B12- vitamint és folsavat tartalmaz, ásványi anyagok közül kalciumot, káliumot és magnéziumot, valamint Omega-3 zsírsavat.

A sejt közötti vízterek mennyisége a kor előrehaladtával csökken (kiszáradás, ráncosodás), akárcsak a szövetek rugalmassága, ami az ízületek esetében a legszembetűnőbb: fokozatosan a mozgásképesség jelentős csökkenéséhez vezet. Mivel a glükozamint a szervezet saját maga nem képes előállítani, elengedhetetlenné válik annak rendszeres pótlása.
 
Az új-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) szokatlanul nagy arányban (több mint 13%) tartalmaz glukozaminglikánt (GAG), amely az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme. A zöldkagyló kovasav tartalma pedig a csontokat és a kötőszöveteket erősíti.
 
A zöldkagyló akkor keltette fel a tudomány figyelmét, mikor az új-zélandi őslakosok életkörülményeit vizsgálták. Kiderült, hogy a tengerparton élő maorik körében ismeretlen a reuma. Egészen magas kort értek meg úgy, hogy ízületeik mindvégig rugalmasak maradtak, szemben a szárazföld belsejében élő lakossággal. Az ok a bőséges kagyló fogyasztás.
 
A sejt közötti vízterek mennyisége a kor előrehaladtával csökken (kiszáradás, ráncosodás), akárcsak a szövetek rugalmassága, ami az ízületek esetében a legszembetűnőbb: fokozatosan a mozgásképesség jelentős csökkenéséhez vezet. Mivel a glükozamint a szervezet saját maga nem képes előállítani, elengedhetetlenné válik annak rendszeres pótlása.
 
Felhasználási javaslatok: 
Csonttörés, Ízületi gyulladás, Reuma, Izületvédelem.
 
Napi ajánlott mennyiség: 2-3 kapszula.
 

Zöldvér Zöldkagyló kapszula Terméktulajdonságok

Kulcsszó:izület,reuma,zöldkagyló,zöldkagyló kapszula
Összetevők:Zöldkagyló (400 mg/kapszula), zselatin kapszula.

Zöldvér Zöldkagyló kapszula Tudnivalók

Hatóanyagok 3 kapszulában:Glükozaminoglikánok:    36 mg

Zöldvér Zöldkagyló kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 03. 03.

  Kevés ideje szedem! Nem tudom még.

Anonim Felhasználó2017. 02. 28.

  Múlik a fájdalom az izületekben

Anonim Felhasználó2016. 08. 22.

  A 9 éves Tacsimnak adom napi egyet. Nagyon jó formában van tőle. Csak ajánlani tudom ha korábban volt már valami probléma a gerincével.

Anonim Felhasználó2016. 07. 01.

  Nem kattognak úgy a láram.

Eperjesi Mihály2016. 05. 25.

  Ízületi bántalmaim csökkentek

Helen2016. 04. 28.

  A 91 éves Anyukám szedi. Szerinte csodákat tett, amióta ezt használja könnyebben megy. Nem fáj úgy a térde.

Anonim Felhasználó2016. 04. 19.

  Egyenlőre nincs különösebb vélemény. Későbbi időpontban tudok hasznosabban visszajelezni, ha már van hosszantartó hatása a terméknek.

Anonim Felhasználó2016. 02. 13.

  hasznos termék,valóban használ.

Még több mutatása