JutaVit Magnézium pezsgőtabletta 275mg 16x

JutaVit Magnézium pezsgőtabletta 275mg 16x

Nincs raktáron

Magnéziumot tartalmazó narancs-gránátalma ízű étrend-kiegészítő édesítőszerrel. .

Kosárba
EAN kód:5999887073861
Márka:Jutavit
Kiszerelés:16 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

JutaVit Magnézium pezsgőtabletta 275mg 16x Részletes leírás

CUKORMENTES, ASZPARTÁM MENTES!

A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A magnézium részt vesz a normál csontozat, fogazat fenntartásában. A B6-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez. A B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához.

EAN kód: 5999887073881

Adagolás: napi egy pezsgőtablettát 200ml vízben feloldva elfogyasztani.

Kiszerelés: 16 db pezsgőtabletta

Nettó tömeg: 75,2 g

Összetevők: étkezési sav (citromsav), magnézium citrát, tömegnövelő szer (szorbit**), savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), magnézium-karbonát, aromák (narancs, gránátalma), színezék (karotinok), céklalé por, édesítőszer (szukralóz), piridoxin-hidroklorid..

Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. **Szorbit tartalma miatt nagyobb  mennyiségű fogyasztása hashajtó hatású

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

Tápérték 100g-ban: energia 924kJ (215kcal), zsír

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Eszter2019. 07. 17.

  Cukormentes, gyorsan oldódik, jó ízű.