Vitamed Cordyceps kapszula

Vitamed Cordyceps kapszula

Nincs raktáron

Rendkívül keresett gombafajta egyrészt remek íze, másrészt energetizáló, vitalizáló, immunerősítő tulajdonságai miatt. .

Kosárba
EAN kód:5999567340078
Márka:VitaMed
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitamed Cordyceps kapszula Részletes leírás

A kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) a tömlősgombák családjába (ascomycetes) tartozik. A mintegy 400 tagot számláló Cordyceps nemzetség gyógyászati szempontból kiemelt jelentőségű tagja, amely Kína és Tibet 3000 m tengerszint feletti régióinak párás területein őshonos. Rendkívül keresett gombafajta egyrészt remek íze, másrészt energetizáló, vitalizáló, immunerősítő tulajdonságai miatt.
A cordyceps története egészen a 15. századig nyúlik vissza, ugyanis ebből az időből származik az első írásos feljegyzés, amelyet Tibetben vetettek papírra. Ebben az írásban afrodiziákumként említették, később azonban számos további előnyös tulajdonságára derült fény, melyek közül jó néhányat tudományos vizsgálatok is alátámasztottak.


Cordyceps gomba-kivonat felhasználásával készült étrend-kiegészítő zselatin kapszulában.

60 db nettó tömeg: 18,6 g
Összetevők:
Cordyceps (Cordyceps sinensis) gomba-kivonat por 30% poliszacharid, zselatin (kapszula), mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát

Hatóanyag: Cordyceps (Cordyceps sinensis) gomba-kivonat por 30% poliszacharid
Hatóanyag egy kapszulában: 190 mg
Hatóanyag a napi adagban (3 kapszula): 570 mg

Felhasználási javaslat: természetes étrend-kiegészítőként naponta 3x1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve. Ajánlatos naponta legalább 1-2 liter folyadék fogyasztása.
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Szedése gyermekeknek nem ajánlott.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.