Dr.Herz Mandulaolaj 100% Hidegen Sajtolt

Dr.Herz Mandulaolaj 100% Hidegen Sajtolt

Raktáron

Bőrápoló, bőrnyugtató, hidratáló hatású. .

2 001 Ft
egységár: 40,01 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999564542017
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Mandulaolaj 100% Hidegen Sajtolt Részletes leírás

A mandula olaj a leggyakrabban használt bázisolaj, mely többszörösen telítetlen zsírsavakban, vitaminokban, és fehérjékben gazdag.

Fontos alap (bázis) olaja számos masszázsolajoknak és kozmetikai készítményeknek, önmagában is használható valamennyi bőrtípusra.

Kiváló bőrápoló, bőrnyugtató hatású, száraz, ekcémás és érzékeny bőr kezelésére. Hidratáló tulajdonságait nagyszerűen kihasználhatjuk napozás-és szoláriumozás után is. Használata hidratált, puha, lágy tapintást és üdeséget kölcsönöz.

Bőrápolóként:

Száraz bőrre - akár az erősen elszarusodó, kérgesedő talpra, sarkakra, könyökre is.
Kisbabák, gyermekek bőrére - az apróságok bőre nagyon érzékeny, ezért különösen fontos, hogy természetes, nem allergizáló, nem irritáló anyagokkal ápoljuk őket.
A bőrt érő erősebb környezeti hatások ellensúlyozására: úszás, szaunázás, napozás után használjon mandulaolajjal kevert termékeket.
Ekcémás bőrre - a mandulaolaj enyhíti a viszketést, a bőr ingerlékenységét és a gyulladásokat, egyúttal védi a bőr felszínét.
Érzékeny bőrre - ha extra érzékeny a bőre, arclemosónak használjon tiszta mandulaolajat
Egyéb felhasználás:

Szarkalábakra, ráncok megelőzésére, bőröregedés lassítására a szarkalábakat tiszta mandulaolajjal masszírozva meglepő hatást észlelhetünk
Masszázs olaj készítéséhez
Natúr kozmetikumok készítéséhez

Összetevők: hidegen sajtolt mandulaolaj (Kiváló minőségű, hígítatlan, hidegen sajtolt olaj).

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Edit Horváth2020. 01. 29.

  Baba bőrének nagyon jó