Krauterhof Ördögkarom Balzsam 250 Ml

Raktáron

KRAUTERHOF Ö RDÖ GKAROM BALZSAM 250 ML Az ö rdö gkaromgyö ké r kivonat mellett tartalmaz eukaliptusz, mentol é s ká mfor koncentrá tumot, í gy kivá ló an alkalmas a fá radt izmok ellazí tá sá ra, regenerá lá sá ra.

1 545 Ft
egységár: 1 545,34 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4075700044544
Márka:Krauterhof
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Krauterhof Ördögkarom Balzsam 250 Ml Részletes leírás

KRAUTERHOF ÖRDÖGKAROM BALZSAM 250 ML 

Az ördögkaromgyökér kivonat mellett tartalmaz eukaliptusz, mentol és kámfor koncentrátumot, így kiválóan alkalmas a fáradt izmok ellazítására, regenerálására. Jó hatással van a vérkeringésre és a reumás panaszokra.


Felhasználható: felbontás után 12 hónapig. 

Összetevők: Aqua, Alcohol Denat, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Menthol, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Camphor, Sodium Carbomer, Parfum, Limonene, Sorbitol, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 16255, CI 19140

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.