Naturland  Inno Rheuma krém

Naturland Inno Rheuma krém

Raktáron

Reumatikus jellegű ízületi gyulladások, izom- és végtagfájdalmak, izomláz és zúzódások, zárt baleseti sérülések (rándulás, ficam) kezelésére önmagában vagy célzott gyógyszeres kezelés valamint fizioterápia kiegészítőjeként.

3 042 Ft
egységár: 30,42 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998794301210
Márka:Naturland
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturland Inno Rheuma krém Részletes leírás

Reumatikus jellegű ízületi gyulladások, izom- és végtagfájdalmak, izomláz és zúzódások, zárt baleseti sérülések (rándulás, ficam) kezelésére önmagában vagy célzott gyógyszeres kezelés valamint fizioterápia kiegészítőjeként.

Naturland Inno Rheuma krém Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:100
Csomagolási mértékegység:db/karton

Naturland Inno Rheuma krém Kulcsszó

naturland, inno, inno rheuma, rheuma krém, reuma, ficam, ízületi probléma

Naturland Inno Rheuma krém Összetevők

Hatóanyagok: 100 g krémben 3,0 g rozmaringolaj (Rosmarini aetheroleum), 2,5 g racém kámfor (Camphora racemica), 1,5 g levomentol (Levomentholum). Segédanyagok: tisztított víz, fehér vazelin, cetil-sztearil-alkohol, poliszorbát 60, folyékony paraffin, alum

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 07. 06.

  jó hatással rendelkezik

Anonim Felhasználó2018. 07. 05.

  Gyógynövények jótékony hatása, nekem jobb, mint a Flector!

Anonim Felhasználó2018. 01. 18.

  hatékony

Anonim Felhasználó2015. 03. 21.

  gyógytorna elött 1/2 órával bekenem a fájó bokám és a térdem elmúlik a fájdalomérzet és 1 órán keresztül hatásosan tudom végezni a rehabilitációhoz szükséges gyakorlatokat.