Uw Classic Lóbalzsam Aktív Gél 500 Ml

Uw Classic Lóbalzsam Aktív Gél 500 Ml

Nincs raktáron

Az Ultra Weich Lóbalzsam aktív gél készítménye könnyen kenhető mentolos gél formájának köszönhető- en hatékonyan felszívódik. Hűsítő hatással bír, nyugtatja a fájó, igénybe- vett testrészeket. Használata javasolt különböző mozgásszervi panaszok enyhítésére a fáradt, sajgó testrészek (kéz, kar, láb, nyak, hát, derék) ápol- ására, nehéz fizikai munka és sportolás esetén igénybevétel után és izomlazítás céljára.

Kosárba
EAN kód:5998172501249
Márka:UW
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Uw Classic Lóbalzsam Aktív Gél 500 Ml Részletes leírás

Az Ultra Weich Lóbalzsam aktív gél készítménye könnyen kenhető mentolos gél formájának köszönhető- en hatékonyan felszívódik. Hűsítő hatással bír, nyugtatja a fájó, igénybe- vett testrészeket. Használata javasolt különböző mozgásszervi panaszok enyhítésére a fáradt, sajgó testrészek (kéz, kar, láb, nyak, hát, derék) ápol- ására, nehéz fizikai munka és sportolás esetén igénybevétel után és izomlazítás céljára.Hűsítő, nyugtató hatásúSportolás előtt bemelegítés fokozására


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.