Adamo Gyermekláncfűgyökér

Adamo Gyermekláncfűgyökér

Raktáron

A pitypang gyökere, nyersen fogyasztva, de szárítva is, teának, vértisztító, emésztést elősegítő, izzasztó és vizelethajtó, valamint élénkítő hatású. Véghígító hatása miatt sűrűvérűség ellen kitűnő. A gyermekláncfüvet néha egyéb májerősítő gyógyfüvekkel táp­lálék-kiegészítőkkel keverik - például máriatövissel, fekete retekkel, vére­hulló fecskefűvel, céklalevéllel, hópehelyvirágfa kérgével.

552 Ft
egységár: 11,03 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998009116493
Márka:Adamo
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Adamo Gyermekláncfűgyökér Részletes leírás

A pitypang gyökere, nyersen fogyasztva, de szárítva is, teának, vértisztító, emésztést elősegítő, izzasztó és vizelethajtó, valamint élénkítő hatású. Véghígító hatása miatt sűrűvérűség ellen kitűnő. A gyermekláncfüvet néha egyéb májerősítő gyógyfüvekkel táp­lálék-kiegészítőkkel keverik - például máriatövissel, fekete retekkel, vére­hulló fecskefűvel, céklalevéllel, hópehelyvirágfa kérgével. A gyökér - egyéb májerősÍtő anyagokkal együtt - ja­vítja a májműködést, és hatékony lehet a magas ösztrogénszint tünetei ellen, mint például az endometrosis vagy a havi cikluskor jelentkező em­lőfájdalom ellen.Teakészítés: 1 púpozott teáskanál pitypang-gyökeret éjszakára 1/4 liter hideg vízben beáztatunk, másnap felforraljuk és leszűrjük. Ezt a mennyiséget reggeli előtt és után fél órával kortyonként fogyasztjuk el.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.