Dr.Chen Fertilia – Női Termékenység Kapszula

Dr.Chen Fertilia – Női Termékenység Kapszula

Raktáron

A női termékenység támogatásához.

4 759 Ft
egységár: 79,32 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561421797
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Fertilia – Női Termékenység Kapszula Részletes leírás

Dr. Chen Fertilia - Termékenység kapszula 60db 

A női termékenység támogatásához

L-arginint, vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövény-kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

A női termékenység támogatásához kifejlesztett komplex összetételű készítmény. A spárgakivonat támogatja a női reproduktív funkciókat, a Maca-kivonat a női szexuális funkciót. A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a normál DNS-szintézishez. A vas, a folsav és a cink szerepet játszanak a sejtosztódásban. A C-vitamin és a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A kiegészítő folsavbevitel növeli az anyai folátellátottság szintjét. Az alacsony anyai folátszint a fejlődő magzat velőcső-záródási rendellenessége kialakulásának kockázati tényezője (a jótékony hatás napi 400μg, a fogamzást megelőzően legalább egy hónapig, és a fogamzást követően három hónapig folytatott kiegészítő folsavbevitellel érhető el fogamzóképes korú nők esetén).

Összetevők: spárgakivonat, zselatin, maca-kivonat, L-arginin, aszkobinsav (C-vitamin), vas-fumarát, cink-szulfát, szelénes élesztő, csomósodást gátló (zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), folsav, biotin, színezék (titán-dioxid, vas-oxid).

Adagolás: naponta 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Aktív anyagok napi 2 kapszulában: spárgakivonat: 200 mg, maca-kivonat: 150 mg, L-arginin: 180 mg, C-vitamin: 110 mg (NRV 137,5%), vas: 14 mg (NRV 100%), cink: 15 mg (NRV 150%), szelén: 55 µg (NRV 100%), B6-vitamin: 4 mg (NRV 285%), folsav: 400 µg (NRV 200%), biotin: 50 µg (NRV 100%).
NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára.

Tárolás: száraz, hűvös helyen. Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett időpontig.

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.