Fitovital Útifű maghéj kapszula

Fitovital Útifű maghéj kapszula

Raktáron

​Az útifűmaghéjat a kereklevelű útifűből (Plantago ovata) készítik. Az érett magvak héját megőrlik és gyógyhatású készítményként hozzák forgalomba. Maghéjának jellemző tulajdonsága, hogy nagyméretű, vékony falú sejtjei nagy mennyiségű víz tárolására alkalmasak, ez a növény életében a csírázás folyamatában kap szerepet.

1 646 Ft
egységár: 18,29 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885968145
Márka:Fitovital
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Fitovital Útifű maghéj kapszula Részletes leírás

Az útifűmaghéjat a kereklevelű útifűből (Plantago ovata) készítik. Az érett magvak héját megőrlik és gyógyhatású készítményként hozzák forgalomba. Maghéjának jellemző tulajdonsága, hogy nagyméretű, vékony falú sejtjei nagy mennyiségű víz tárolására alkalmasak, ez a növény életében a csírázás folyamatában kap szerepet. Az emberek életében pedig a bélben fejti ki gyógyító hatását. A nagy nyálkatartalmú sejtek folyadék hatására megduzzadnak, és fokozzák a bélperisztaltikát, a mérgező anyagokat megkötik, illetve védő nyálkaréteget képeznek a belekben. A nyálka az emberi szervezetben nem szívódik fel. 

Adagolása: napi 2 x 2 kapszula.

Összetevők: útifűmaghéj őrlemény, kapszulahéj (zselatin).

1 kapszula tartalmaz: 415 mg útifű maghéj őrlemény.
Napi adag tartalmaz: 1660 mg útifű maghéj őrlemény.

Fitovital Útifű maghéj kapszula Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 12. 27.

  ..

Anonim Felhasználó2016. 11. 12.

  bevált.

Anonim Felhasználó2016. 10. 25.

  Nem nekem kellett

Anonim Felhasználó2016. 08. 18.

  Az ajánlattal ellentétben nekem elég napi1x2 kapszula, hogy másnap rendben legyenek a "dolgaim". Az ára is barátságos és könnyebb a fogyaszthatósága, mint a poros kiszerelésnek.

Anonim Felhasználó2016. 08. 05.

  A krónikus székrekedéssel és aranyeres problémákkal küzdők számára ajándék.

Anonim Felhasználó2016. 07. 10.

  Egyszerű bevenni és hatásos.

Bela2016. 06. 27.

  nagyon jó hatása van!

Anonim Felhasználó2016. 06. 01.

  Kiváló béltisztító!

Még több mutatása