Floney Mézpasztilla Citrom-Izlandi Zuzmó

Floney Mézpasztilla Citrom-Izlandi Zuzmó

Raktáron

Enyhíti a kaparó, száraz köhögést. Csillapítja a köhögési ingert. Megnyugtatja az irritált nyálkahártyát. Csökkenti a gyulladást. A citrom egy igazi nagyágyú. Mind a gasztronómia, mind egészségünk megőrzésében kiemelkedő szerepe van.

1 976 Ft
egységár: 109,79 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999887026034
Márka:Floney
Kiszerelés:18 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Floney Mézpasztilla Citrom-Izlandi Zuzmó Részletes leírás

Enyhíti a kaparó, száraz köhögést.
Csillapítja a köhögési ingert.
Megnyugtatja az irritált nyálkahártyát.
Csökkenti a gyulladást.

A citrom egy igazi nagyágyú. Mind a gasztronómia, mind egészségünk megőrzésében kiemelkedő szerepe van. Indiában fedezték fel, de ma már szerte a világban termesztik Dél-Európától Ausztrálián át Kaliforniáig és Floridáig. Az akár 5 méteresre is megnövő fa gyümölcse egész évben terem, így mindenki nagy örömére szinte bármikor hozzájuthatunk. Magas C-vitamin tartalma miatt vált igazán közkedveltté a meghűléses betegségek megelőzésében, de az kevesen tudják, hogy bioflavon tartalma is rendkívül magas. Ennek köszönhetően kiváló vértisztító, és segíti a véredények regenerálódását. Fokozza a nyálelválasztást, meggátolja a puffadást és kiűzi a bélférgeket. A limonádé sem ok nélkül lett közkedvelt üdítőital, hiszen a citrom nagyszerűen csillapítja a szomjúságot.

Az izlandi zuzmót (cetraria islandica) mostanában kezdjük újra felfedezni, pedig a 17. században közkedvelt gyógyszerként szolgált. Hazánkban is előfordul, de nagyobb mennyiségben Észak-Európa hegyeiben és Izlandon található meg.
Késő nyáron vagy ősszel gyűjtik, majd sötét helyen, lassan szárítják, így figyelve arra, hogy minden értékes összetevőt megóvjanak. Az izlandi zuzmó gyógyhatása ugyanis kiemelkedő. A benne található glükon-licheninnek és izolicheninnek köszönhetően védi a nyálkahártyát a külső ingerektől és csökkenti a száraz köhögést. Emellett kiváló gyulladáscsökkentő, remek B1-vitamin, bór- és jódforrás. Keserű cetrarin tartalma révén étvágygerjesztő.


Vége a méztől ragadó kezek korszakának!
Megérkezett a szilárd méz a gyógynövények erejével!

A mézet generációk óta alkalmazzák a megfázás és influenza tüneteinek enyhítésére. Érdemei vitathatatlanok, ám a méz hordozása nem egyszerű feladat. Erre nyújt megoldást a Floney® szilárd méz! Nincsen többé retikülbe ömlő méz, összetapadt iratok és ragacsos lakáskulcsok!

Hogyan lehet természetes úton szilárddá tenni a mézet?
A szilárd méz kifejezés hallatán elsőre talán a besűrűsödött méz vagy a fogunkat kitépő törökméz jut eszünkbe. Pedig a szilárd méz valójában egy páratlan magyar innováció eredménye. Lelkes magyar gyógyszerészek 3 és fél éven át tartó kutatásának és fejlesztésének köszönhető az a technológiai újítás, amellyel a folyékony mézből szilárd méz, úgynevezett mézpasztilla hozható létre. Ezáltal nemcsak könnyen kezelhetővé válik a méz, de megőrizhető számtalan jó tulajdonsága is. Ráadásul egyszerűen hozzáadhatók különböző gyógynövények hatóanyagai.

Vége a tartósítószerek, mesterséges színezékek, aromák és testidegen anyagok korszakának!

Betegen hajlandóak vagyunk bármit megtenni, hogy kicsit jobban érezhessük magunkat. Akár olyan készítményeket is bevetünk, amelyek szintetikus összetétele nem egyezik elveinkkel. Szerencsére a Floney® mézpasztillával betegen sem kell lemondania természetes gyógymódok iránti igényéről! Hiszen a Floney® termékek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek.
A Floney® alapelv egyszerű: csak méz és gyógynövények, semmi más!

Hogyan hat?

A Floney® a tünetek helyén hat. A szilárd méz adja a tökéletes hordozóközeget, amelyen keresztül közvetlenül a fájdalom és gyulladás helyére juttathatók el a gyógynövények hatóanyagai. A mézpasztilla fizikai védőréteget képez a torok, a garat és a szájüreg nyálkahártyáján. Antibakteriális, antivirális és antifungális hatásának köszönhetően a Floney® termékek védőpajzsként gátolják meg a kórokozók elszaporodását. Az 5 különböző gyógynövénynek köszönhető sokoldalúsága: torokfertőtlenítés, köhögéscsillapítás, gyulladáscsökkentés, légzéskönnyítés és köptetés.

Floney Mézpasztilla Citrom-Izlandi Zuzmó Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.