GAL Omega-3 Eco Szervezet Erősítő Kapszula
GAL Omega-3 Eco Szervezet Erősítő Kapszula - 1.
GAL Omega-3 Eco Szervezet Erősítő Kapszula - 2.

GAL Omega-3 Eco Szervezet Erősítő Kapszula

Raktáron

A legtisztább, legfrissebb, kiválóan hasznosuló kapszulás halolaj, extra magas hatóanyag-tartalommal. .

6 146 Ft
egységár: 102,43 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885398928
Márka:GAL
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

GAL Omega-3 Eco Szervezet Erősítő Kapszula Részletes leírás

GAL Omega-3 Eco

Termékünkben a Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes változatát alkalmazzuk, mert nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apróhalakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern előállítási technológia során nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy szennyezőanyag → IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvány.

A halak feldolgozása a kifogás után azonnal megkezdődik, nincs tárolás → TOTOX < 5

Az eleve tiszta halakból nyert olajat még molekulárisan is tisztítják egy új, szabadalmaztatott eljárással, aminek köszönhetően 2-3x-os az omega-3 tartalom és semmilyen szennyeződés még csak nem is detektálható → IFOS 5 csillagos tanúsítvány.

A természetes formájukban tartalmazza az omega-3 zsírsavakat, nem a széles körben használt, jelölni nem kötelező, olcsó etil-észter formában.

Hogy frissességét (TOTOX) sokáig megőrizze, saját fejlesztésű antioxidáns-keverékünkkel stabilizáltuk, amely RSPO-minősítésű (“orangutan-barát”), fenntartható gazdaságból származó vörös pálmagyümölcshúsból nyert tokotrienolokat is tartalmazó, természetes E-vitamin-komplexből (8 féle tokoferol+tokotrienol) és görög zsályából vegyszermentesen (ún. szuperkritikus extrakcióval) nyert antioxidánsokból áll.

Adagolás: Napi 1 db kapszula szedése is elegendő, hogy az omega-3 agyra, szemre és szív-érrendszerre gyakorolt minden hatását kifejtse.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Rita2019. 09. 04.

  Kicsit drága, de teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.