Greenslim Zöld tea kapszula

Raktáron

Élj egészségesebben és karcsúbban! Nagy mennyiségű antioxidáns jellemzi, és számos egészségmegőrző tulajdonsága mellett komoly segítséget jelenthet a fogyásban is. - Méregtelenítő - Antioxidáns - Segít fenntartani az egészséges szív - és érrendszert - Növeli a bőr rugalmasságát - Elősegíti a fogyást A zöld tea abban különbözik, a fekete teától, hogy az utóbbihoz való tealeveleket fonnyasztják, sodorják, erjesztik, szárítják, míg a zöld teát nem erjesztik, csak gyors gőzöléssel vagy pörköléssel lezárják az oxidációs folyamatot a levelekben, ez után szárítják, így megőrzi eredeti színét és illatát.

2 618 Ft
egységár: 29,09 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999886305581
Márka:Green Slim
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenslim Zöld tea kapszula Részletes leírás

Élj egészségesebben és karcsúbban!

Nagy mennyiségű antioxidáns jellemzi, és számos egészségmegőrző tulajdonsága mellett komoly segítséget jelenthet a fogyásban is.

- Méregtelenítő
- Antioxidáns
- Segít fenntartani az egészséges szív - és érrendszert
- Növeli a bőr rugalmasságát
- Elősegíti a fogyást

A zöld tea abban különbözik, a fekete teától, hogy az utóbbihoz való tealeveleket fonnyasztják, sodorják, erjesztik, szárítják, míg a zöld teát nem erjesztik, csak gyors gőzöléssel vagy pörköléssel lezárják az oxidációs folyamatot a levelekben, ez után szárítják, így megőrzi eredeti színét és illatát. Értágító hatása áldást jelent azoknak, akiket visszatérő migrénes fejfájás kínoz, mert gyors és hatékony segítséget jelenthet a bajban.

A GreenSlim Zöld tea kapszula fogyasztása hozzájárulhat:


- Az LDL koleszterin-, valamint a triglicerid szint normál értékei megőrzéséhez, ezáltal a szív és érrendszer egészségének fenntartásához.

- Koffein- és EGCG tartalma hozzájárulhat a szervezet energiatermelésének és zsíranyagcseréjének serkentéséhez.

- Stimulálja a méregtelenítést és az anyagcserét, mindemellett hozzájárul az emésztőrendszerbe került zsírok gyors lebontásához.

- Növeli a bőr rugalmasságát, ezáltal csökkentheti a narancsbőr kialakulásának esélyét.

- Polifenol-tartalma azért említésre méltó, mert a polifenolok olyan természetes vegyületek, amelyek nagy mennyiségben fordulhatnak elő a gyümölcsökben és a zöldségfélékben, s több kutatás eredménye is utal arra, hogy komoly szerepük lehet egyes daganatos betegségek megelőzésében.

Adagolás:
Egy napi adag = 3 tabletta.
Naponta 3x1 kapszula fogyasztása javasolt a főétkezések előtt kb. fél órával.

Tárolás:
jól zártan, száraz, hűvös helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon.

Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Greenslim Zöld tea kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 02. 13.

  Kiváló ár -érték arány!

  Nincs!

Anonim Felhasználó2020. 02. 04.

  Elmult a puffadas a teltsegerzet es nem eszek annyit

  Elsőre hasmenest okoz de ha kipucolt akkor jo

Anonim Felhasználó2020. 01. 24.

  Szuper fogytam tole

Anonim Felhasználó2020. 01. 23.

  még nem tudom

Anonim Felhasználó2019. 12. 25.

  Nagyon bevált nekem ez a kapszula :)

Anonim Felhasználó2019. 12. 11.

  Nekem nagyon bevált

Anonim Felhasználó2019. 09. 26.

  Segíti az emésztést, jó vizelethajtó csökkenti az étvágyat. Csak ajánlani tudom.

Palko szilvia2019. 08. 30.

  Édesanyámnak is ajanlotam én juli 12 én kezdtem szedni aug 12 re 8 kg lement! Nem fájnak a lábaim nem kap el az epém se tudok bármit enni nagyon jo csak ajánlani tudom Igaz amit szeretem volna hogy hasrol fogyjak de az nem nagyon tünik el sajna de probálkozok!

Még több mutatása