Herbalmed Medical Torok Pasztilla 20Db

Herbalmed Medical Torok Pasztilla 20Db

Raktáron

Termékeink megalkotásánál a hagyományos receptúrákat a modern orvostudomány vívmányaival kombináltuk. Az étrend-kiegészítő termékcsalád különlegessége a legendás svájci gyógyító Dr. Karl Weiss által kombinált gyógynövényekben rejlik.

3 516 Ft
egységár: 175,79 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8594059735584
Márka:Herbalmed
Kiszerelés:20 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbalmed Medical Torok Pasztilla 20Db Részletes leírás

Termékeink megalkotásánál a hagyományos receptúrákat a modern orvostudomány vívmányaival kombináltuk. Az étrend-kiegészítő termékcsalád különlegessége a legendás svájci gyógyító Dr. Karl Weiss által kombinált gyógynövényekben rejlik. A megfelelően kiválasztott gyógynövények emberi egészségre tett jótékony hatása már generációk óta ismert. A Dr. Weiss termékek hatékonysága a gondosan válogatott minőségi gyógynövényeknek köszönhető.Adagolás: 2-3 óránként1 pasztilla, napi maximum 10 pasztilla3-12 éves kor közöttmaximum napi 5 pasztillaÖsszetevők:Izlandi zuzmó-kivonat 100 mg, szemvidító fű-kivonat 20 mg, mályva-kivonat 20 mg, C-vitamin 30 mg, segédanyagok: glükóz-szirup, méz, mentol, fenyőolaj, szibériai fenyőolaj, ánizsolaj, csalán-kivonat, természetes aroma: ananász-, narancs-aroma, citromsav (E330), víz, színezékek: réz-komplex, klorofi ll (E141), kurkumin (E100).

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.