Walmark Marslakócskák Immuno Forte Szirup Bodzás ízű

Raktáron

Multivitamin és ásványi anyagok kisgyermekek számára A Marslakócskák Szirup kellemes narancsízű szirup az egészség megőrzéséért. Többek között a C-, D-vitamin és a cink részt vesznek az immunrendszer megfelelő működésében, a szervezet ellenállóképességének fenntartásában.

5 097 Ft
egységár: 84,95 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8594003973970
Márka:Walmark
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Walmark Marslakócskák Immuno Forte Szirup Bodzás ízű Részletes leírás

Multivitamin és ásványi anyagok kisgyermekek számára

A Marslakócskák Szirup kellemes narancsízű szirup az egészség megőrzéséért. Többek között a C-, D-vitamin és a cink részt vesznek az immunrendszer megfelelő működésében, a szervezet ellenállóképességének fenntartásában. A B-vitaminok az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében játszanak szerepet, csökkentik a fáradtságot, a B5-vitamin hozzájárul a szellemi teljesítményhez is. A D-vitamin továbbá szerepet játszik a gyermekek csontfejlődésében, a jód pedig a növekedésükben. A Marslakócskák szirupot 1 éves vagy annál idősebb gyermekek számára fejlesztették ki, de felnőttek is fogyaszthatják.

Adagolás:1 éves kortól napi 5 ml (=1 teáskanál) szirup. Az adagolást segíti a dobozhoz mellékelt, kalibrált kanál. Idősebbek, felnőttek is szedhetik.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 01. 02.

  Az összetétele nagyon jó. Az íze nem ilyan finom mint a hasonló szirupoknak, de a gyerekek elfogadták, megeszik különösebb rábeszélés nélkül