Love Diet Útifű Maghéj 100 g

Love Diet Útifű Maghéj 100 g

Raktáron

A szervezet és az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges a megfelelő rost mennyiség fogyasztása. Kúraszerű fogyasztása rendezi az emésztést, megszünteti a székrekedést, csökkenti az éhségérzetet,  segíti a tápanyagok felszívódását.

1 026 Ft
egységár: 10,26 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999886190859
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Love Diet Útifű Maghéj 100 g Részletes leírás

Az útifűmag ideális rostforrás azok számára is, akik a búzára érzékenyek. Nyugtató hatással bír az érzékeny belekre. 

A vízből képes a saját tömegének a húszszorosát magába szívni. Ezáltal létrejön egy lágy zselé, ami elkezd felszívódni a béltraktusban. Ez segíti a toxikus anyagok eltávolítását, valamint segít megelőzni, hogy ezek az anyagok hosszú időt töltsenek a belekben. Duzzadási képességeit a konyhában is ki tudjuk aknázni sütemények, kenyerek készítésénél, és sűrítésnél.

Fogyasztása ajánlott: emésztési problémák (szorulás, hasmenés, puffadás) esetén, illetve kúra szerű alkalmazására az emésztőrendszer tisztításához.

Felhasználási javaslat: min. 2 dl vízbe (lehet gyümölcslé, tea is) 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el gyorsan, majd azonnal fogyasszuk el.

A nap folyamán fontos a megfelelő folyadékbevitel (min. 2 liter), lehetőleg tiszta víz formájában!

Allergén anyagot nem tartalmaz.

Tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia 743 kJ / 187 kcal
Fehérje 2,50 g
Szénhidrát 4 g
-amelyből cukor0,47 g
Zsír0,50 g
-amelyből telített 0,05 g
-egyszeresen telítetlen 0,21 g
Élelmi rostok 78 g
Nátrium 130 mg

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.