Zafír Diazulin porkapszula

Zafír Diazulin porkapszula

Raktáron

Hatásai: szénhidrátok, fehérjék és zsírok anyagcseréjének szabályozása. Gyógyászati alkalmazása: kezdődő cukor problémák okozta kellemetlenségek csökkentése. Javasolt fogyasztása: - emelt szintű fogyasztása: naponta 3x2 kapszula, - normál szintű fogyasztás: naponta 2x1 kapszula, - szintentartó adagolás: napi 1x1 kapszula.

4 710 Ft
egységár: 78,51 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999529679314
Márka:Zafír
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zafír Diazulin porkapszula Részletes leírás

Hatásai: szénhidrátok, fehérjék és zsírok anyagcseréjének szabályozása.

Gyógyászati alkalmazása:
kezdődő cukor problémák okozta kellemetlenségek csökkentése.

Javasolt fogyasztása:

- emelt szintű fogyasztása: naponta 3x2 kapszula,
- normál szintű fogyasztás: naponta 2x1 kapszula,
- szintentartó adagolás: napi 1x1 kapszula.

A termék összetétele:
homoktövis, galagonya, útifű, nyírfalevél, eperfalevél.

Felhasznált alapanyag:
tisztított natúr gyógynövények

Hatóanyagai:
A, C, P vitamin, almasav, kvercetin glikozima, xantofill, fizalin, telítetlen zsírsavak, mannit, peonin antocián, flavonoidok, köztük rutin, kvercetin és vitexin

A készítmény élelmiszer minősítésű, tartósító és konzerválószert, festékanyagot nem tartalmaz, mellékhatást semmilyen körülmények között sem okozhat, de javasoljuk, hogy bármilyen egészségügyi probléma esetében kérje ki kezelőorvosa véleményét.

A flakon tartalma:
A flakon 60 db „0” méretű kapszulát tartalmaz, 300 mg beltartalommal. A termék szavatossága minimum 1 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéstől védve, gyermekek elől elzárva tároljuk.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

dam2016. 01. 31.

  tapasztaltam. Igaz ártani sem ártott. Felesleges pénzkidobás.