Dr.Chen Probikum 7 Senior Kapszula

Dr.Chen Probikum 7 Senior Kapszula

Nincs raktáron

Élőflórát, inulint, vitaminokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula – 50 év felettieknek.

Kosárba
EAN kód:5999561421650
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Probikum 7 Senior Kapszula Részletes leírás

Probikum 7 SENIOR kapszula - 60db

Élőflórát, inulint vitaminokat és nyomelemeket tartalmazó speciális étrend-kiegészítő kapszula – 50 év felettieknek

A készítmény 7 féle élőflórás, aktív baktériumot tartalmaz, melyek a bélflórában természetesen is jelen vannak.

A B2-vitamin hozzájárul a nyálkahártyák megfelelő állapotának fenntartásához. A cink és a króm részt vesznek a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.
A C-vitamin, a B1-; B2-; és B5-vitaminok hozzájárulnak a megfelelő energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz. A szelén a cink és a folsav hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, a króm hozzájárul a megfelelő vércukorszint fenntartásához. A D3- és a K1-vitaminok részt vesznek a normál csontozat fenntartásában.
A kapszulában jelen lévő vitaminok és ásványi anyagok fedezik a felnőttek számára javasolt napi mennyiséget.

Összetevők: inulin, zselatin, aszkorbinsav (C-vitamin), kukoricakeményítő, kolin-bitartarát, kalcium pantotenát (B5-vitamin), élőflóra mix [Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium longum], cink-oxid, nátrium-szelenit, kolekalciferol (D3-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), tiamin-hidroklorid (B1-vitamin), króm-pikolinát, folát, fillokinon (K1-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin).

Adagolás: Napi 2 x 1 vagy 2 x 2 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve, reggeli előtt és vacsora után.

Tárolás: fénytől és hőtől védve száraz, hűvös helyen, az aktív csíraszám megőrzése érdekében ajánlatos hűvös helyen tárolni.

Minőségét megőrzi: a doboz alján jelzett időpontig.

Fontos figyelmeztetések: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Nem használható egyedüli tápanyagforrásként. Fogyasztása gyermekek számára nem ajánlott. Fontos a változatos és kiegyensúlyozott étrend, és az egészséges életmód.

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.