JutaVit Szem-Lutein Plusz DUO 90db

JutaVit Szem-Lutein Plusz DUO 90db

Nincs raktáron

JutaVit Eye-Lutein Plus Duo. Étrend-kiegészítő készítmény. .

Kosárba
EAN kód:5999887073649
Márka:Jutavit
Kiszerelés:90 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

JutaVit Szem-Lutein Plusz DUO 90db Részletes leírás

Új, korszerű FLORAGLO® LUTEIN és OPTISHARP® ZEAXANTIN formulával.
A lutein a retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga. A B2-vitamin, cink hozzájárul a normál látás fenntartásához. A C-vitamin, E-vitamin, B2-vitamin, cink valamint a szelén antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

A DHA hozzájárul a normál látás fenntartásához. A kedvező hatás 250mg dokozahexaénsav (DHA) napi bevitelével érhető el. A termékben lévő halolaj természetes (TG) formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat. A JutaVit Plusz termékben lévő szelén és cink kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló L-szeleno-metinonból és cink-glükonátból származik.

EAN kód: 5999887074523

Adagolás: Felnőtteknek napi 1 kapszulát és filmtablettát folyadékkal egészben lenyelni.

Kiszerelés: 45db (3×15) filmtabletta bliszterben + 45db (3×15) lágykapszula bliszterben. 90db/doboz

Nettó tömeg: 47,25g (filmtabletta), 34,24g (lágykapszula)

Összetevők (lágykapszula): halolaj (TG forma), zselatin, FloraGLO® Lutein komplex (lutein, sáfrányos szeklicemag-olaj, antioxidáns (alfa-tokoferol), zeaxantin), nedvesítőszer (glicerin), DL-alfa-tokoferil-acetát (Quali® E), OPTISHARP® zeaxantin komplex (zeaxantin, sáfrányos szeklicemag-olaj, lutein), víz, színezék (béta-karotin komplex (maltodextrin (kukorica)), hordozó (keméynítő-nátrium-oktenil-szukcinát), színezék (béta-karotin), cukor, közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, antioxidáns (L-szkorbinsav, nátrium-L-aszkorbát), csomósodást gátló (szilícium-dioxid), Quali®-A A-vitamin komplex (retinil-palmitát, antioxidáns (DL-alfa-tokoferol)), antioxidáns (tokoferolban gazdag kivonat), keményítő (rizs), maltodextrin (tápióka), lecitin (napraforgó).

 

Összetevők (filmtabletta): tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, kalcium-foszfátok, hidroxipropil-metil-cellulóz), L-aszkorbinsav, cink-glükonát, fényező anyag (zsírsavak), csomósodástgátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói), nedvesítőszer (glicerin), riboflavin (Quali®-B), L-szeleno-metionin (SELENIUMSELECT®).

OGYÉI notifikációs szám: 26699/2021

Figyelmeztetés:
• Gyermekek elől gondosan elzárandó! A javasolt napi fogyasztást ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 02. 19.

  Ennek hatékonysága hosszútávon fog csak kiderülni. A szemorvos szerint folyamatosan szedni kell.

Anonim Felhasználó2019. 08. 17.

  csak most kezdtem el használni, még nincs tapasztalatom

Anonim Felhasználó2019. 07. 17.

  Régóta használom és jónak találom