Memolife Max kapszula
Memolife Max kapszula - 1.
Memolife Max kapszula - 2.
Memolife Max kapszula - 3.
Memolife Max kapszula - 4.

Memolife Max kapszula

Raktáron

MEMOlife MAX információTanulás elősegítéséreMegfelelő anyagok szervezetbe juttatásával javítani lehet az agysejtek működésén. Ezáltal javul a szellemi teljesítőképesség, a tanulási  és reakciókészség, a koncentráció hosszabb ideig fenntartható.

3 582 Ft
egységár: 119,4 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5994012300195
Márka:Memolife
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Memolife Max kapszula Részletes leírás

MEMOlife MAX információ

Tanulás elősegítésére

Megfelelő anyagok szervezetbe juttatásával javítani lehet az agysejtek működésén. Ezáltal javul a szellemi teljesítőképesség, a tanulási  és reakciókészség, a koncentráció hosszabb ideig fenntartható.

Javítható a tanulási képesség?
Ismerős az az érzés, amikor már nem mondhatjuk magunknak, hogy „majd holnap". Nem lehet tovább halogatni a tanulás elkezdését. Azonban az összpontosítás, a koncentráció nem működik parancsszóra.

A MEMOlife MAX® kapszula összetevői támogatják a koncentrációs képességet és hatással vannak az agy teljesítményére, reakcióképességére.

Természetes növényi kivonatokat és halolajat tartalmaz    
A halolajban lévő dokozahexaénsav (DHA): Hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához.
Lecitin: Jelentős mennyiségben található az idegsejtekben és az agyban.
Ginzeng: Közreműködik a normal vérkeringés fenntartásában, segíti a perifériás keringést, így hatással van az agy teljesítményére és a reakcióképességre.

Kiknek ajánlható a MEMOlife MAX® ?

  • Gyermekek és serdülők értelmi fejlődésének elősegítésére
  • Tanulási, koncentrálási készséggel küszködő serdülőknek
  • Diákoknak dolgozatok, érettségi, vagy a vizsgaidőszakok idején, amikor különösen nagy a szellemi túlterheltsége
 Tanulási nehézség esetén

A  MEMOlife MAX® komponensei :
A MEMOlife MAX természetes forrásból származó omega 3 zsírsavakat (EPA+DHA), foszfolipid származékokat (kolin, inozitol) és ginzenget tartalmaz.
Omega 3 zsírsavak szerepe: a halolaj, mint omega 3 zsírsav-DHA- forrás
Omega 3 zsírsavak szükségesek az agy és az idegrendszer normális fejlődéséhez és működéséhez.
Foszfolipid származékok szerepe: a lecitin, mint foszfolipid forrás
A lecitin foszfatidilkolint (PC) és foszfatidilinositolt (PI) tartalmaz, melyek fontos idegi hírvivő és ingerületátvivő anyagok, egyben foszfor forrásul is szolgálnak. A foszfolipidek fontos alkotói a membránoknak, irányítják felépítését, áteresztő-képességét, ugyanúgy, mint a membrán enzimkötő-képességét.
Ginzeng szerepe: segít fenntartani a szellemi és fizikai jó közérzetet, javítja az életminőséget. Bizonyított, hogy a ginzeng fokozza az agytevékenységet, emeli az adrenalin-kibocsátást. Az agyat éberebb állapotban tartja, később fáradunk ki. Ginzeng hatására a szervezet kevesebb glikogént, viszont több szabad zsírsavat (testzsírt) használ fel energiatermelésre.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 06. 10.

  Kiváló termék!