Phototrop Lágyzselatin kapszula

Phototrop Lágyzselatin kapszula

Nincs raktáron
Kosárba
EAN kód:5999881543001
Márka:Phototrop
Kiszerelés:20 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

JULIANNA2020. 02. 08.

  5 éve diagnosztizálták nálam a kezdődő AMD-t. Mióta szedem a phototrop kapszulát nem romlott azállapotom. Csak ajánlani tudom a szedését azoknak akiknél ez a betegség áll fenn.

Anonim Felhasználó2019. 12. 21.

  Nagyon sokat javult a látásom, igaz, hogy mellette még màs táplálékkiegészítőket is szedek rendszeresen

Anonim Felhasználó2019. 11. 26.

  Hatásos a makula regeneráció szintentartására

Hatvári Ilona2019. 10. 18.

  Öt éve használom. Nagyon rossz állapotban volt a szemem. már girbe-gurbán láttam a betűket. Azóta nagyon sokat javult a szemem. A doktornőm is csodálkozott mikor meglátta az OCT-met, szinte teljesen megjavult a szemem. De folyamatosan szedem kihagyás nélkül. Én mindenkinek ajánlani tudom makuladegeneráció ellen. Szuper készítmény és nem vagyok kamu!

Anonim Felhasználó2019. 09. 11.

  hatásos

Anonim Felhasználó2017. 03. 31.

  Édesanyám évek óta szedi

Anonim Felhasználó2015. 03. 25.

  ár érték