Vitaking Lecithin 1200mg kapszula

Vitaking Lecithin 1200mg kapszula

Raktáron

A lecitin természetes anyag. Növényi eredetű élelmiszerekben, például a szójában fordul elő. Fogyasztása hozzájárulhat az agy és az idegrendszer megfelelő működésének fenntartásához. .

3 022 Ft
egységár: 30,22 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561250397
Márka:Vitaking
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Lecithin 1200mg kapszula Részletes leírás

A VitaKing Lecitin nagy mennyiségben tartalmaz lecitint.

A lecitin leginkább ismert arról, hogy segít lebontani a zsírokat. Sejtszinten van jelen testünkben, és bár nem számít esszenciális tápanyagnak, mindazonáltal kulcsfontosságú szerepet tölt be a tápanyagok és hulladékok sejtjeinkből ki- és beáramoltatásában. Évtizedek óta használják a magas koleszterinszint mérséklésére, ugyanis megakadályozza a zsírok és a káros koleszterin lerakódását a szív falában, az artériákban, és az erekben, vagyis elősegíti a keringési rendszer egészséges állapotának megtartását. Szintén emiatt a tulajdonsága miatt a lecitint előszeretettel alkalmazzák májzsugorodás kialakulásának megakadályozására is. Mivel a lecitin támogatja a zsírok lebontását, és gyorsítja az anyagcserét, ezért a szója-lecitint fogyókúrák kiegészítőjeként is használják.

A lecitin hatékony segítség a front érzékeny embereknek. Olyan sportolók számára is nélkülözhetetlen, akiknek a teljesítményét ízületi fájdalmak korlátozzák. A lecitin egészséges színt ad a hajnak és csökkentheti a hajhullást. Segítségével megelőzhető és kezelhető az ekcéma kialakulása. Javíthatja az emlékezőképességet emellett enyhe nyugtató hatású. Mézzel bevéve jó agytevékenység-serkentő. Idős, étvágytalan, kedvetlen embereknek kiváló roboráló és tonizáló szer. Jó székletlazító és puffadás gátló hatásáról is ismert.


A lecitin hatóanyagai
Két B-vitamin származék a lecitin fő alkotóelemei: a kolin (B11 vitamin) és az inozit (B8 vitamin). Számos egyéb előnyös tulajdonságaik mellett az idegrendszerre, az agy működésére, és a memóriára gyakorolt hatásuk ismert. Fő forrásuk a szója lecitin, a tojássárgája és a marhamáj.

Figyelmeztetés a lecitin készítményről
Különösen erős ízületi fájdalmak esetén (például időváltozáskor) a szokásos mennyiségnek a többszöröse is fogyasztható a CLA kapszulából. Semmiféle káros hatása nem ismert, túladagolni lehetetlen. Tartós szedése lassíthatja vagy megakadályozhatja az epehólyagban keletkező koleszterin kövek növekedését, kialakulását.

Napi ajánlott mennyiség a VitaKing Lecitin készítményből: 1 gélkapszula étkezés közben.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 07. 16.

  jó

Anonim Felhasználó2018. 06. 27.

  a termék hatóanyag tartalmában bízok

  a termék doboza nem zár jól, így magas páratartalom mellett nyálkás, síkos a gélkapszula felszíne

Anonim Felhasználó2015. 12. 01.

  Most kezdtem használni.