Vitaking Sertés Kollagén 300g Natúr

Vitaking Sertés Kollagén 300g Natúr

Nincs raktáron

Kollagén.

Kosárba
EAN kód:5999561258652
Márka:Vitaking
Kiszerelés:300 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Sertés Kollagén 300g Natúr Részletes leírás

Természetes fehérje, amely biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi a porcokat, az ízületeket, a hajat, a körmöket, a bőrt és minden létfontosságú szervet. A kor előrehaladtával egyre kevesebb termelődik belőle, ezért kívülről szükséges pótolni. A kollagén segíthet lelassítani az öregedési folyamatokat, a kozmetikai, orvosi implantátumok vagy injekciós töltőanyagokkal szemben tartósabb és természetes eredményt hoz. A ráncfeltöltés, az elszíneződések és a hegek kezelése mellett javít a porcok állapotán, a csontok rugalmasságán, és enyhít az ízületi gyulladásokon is.

A kollagén a természetben előforduló fehérje, az állatvilág legelterjedtebb fehérjéje. A Vitaking Sertéskollagén minden napi adagja 9g kollagént tartalmaz.

A kollagén a szervezet legfontosabb építőeleme, és a testünkben lévő fehérjék mintegy 30% -át teszi ki. A kollagén a legfontosabb strukturális fehérje, amely összetevője valamennyi kötőszövetnek, beleértve a bőrt, az inakat, az ínszalagokat, a porcokat és a csontokat. Lényegében a kollagén erős és rugalmas, és a “ragasztó”, amely mindent együtt tart.

Cukormentes, paleo, natúr és 100% természetes készítmény. Nem tartalmaz semmi mást csak hidrolizált sertéskollagént.

Összetevők: Kollagén peptidek (hidrolizált sertéskollagén).

Tápérték 100g-ban NRV%:

Energia 1530 kJ/360 kcal 18,20%
Zsír 0 g 0%
ebből telített Zsírsavak 0 g 0%
Szénhidrát 0 g 0%
ebből cukor 0 g 0%
Fehérje 90 g 180%
Só 0,7 g 11,67%
Kalcium 20 mg

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.