Aromax Indiai Citromfű-Borsmenta-Szegfűszeg Légfrissítő Spray 40Ml XXL

Aromax Indiai Citromfű-Borsmenta-Szegfűszeg Légfrissítő Spray 40Ml XXL

Raktáron

Az Antibacteria (korábban AF) légfrissítő sprayk kiváló minőségű, antimikrobiális hatású illóolajokat tartalmaznak, melyek a megfázásos, őszi-téli időszakban a levegő tisztítására alkalmazhatóak. Mit is jelent ez? Például a szegfűszeg is antimikrobiális hatású, tehát képes elpusztítani a baktériumokat, gombákat és vírusokat.

4 572 Ft
egységár: 114,29 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997733371000
Márka:Aromax
Kiszerelés:40 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Aromax Indiai Citromfű-Borsmenta-Szegfűszeg Légfrissítő Spray 40Ml XXL Részletes leírás

Az Antibacteria (korábban AF) légfrissítő sprayk kiváló minőségű, antimikrobiális hatású illóolajokat tartalmaznak, melyek a megfázásos, őszi-téli időszakban a levegő tisztítására alkalmazhatóak. Mit is jelent ez? Például a szegfűszeg is antimikrobiális hatású, tehát képes elpusztítani a baktériumokat, gombákat és vírusokat. Az Antibacteria termékcsalád emellett füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére az év bármely szakában használható. Kellemes illatuknak és speciális összetételüknek köszönhetően szekrények illatosítására (textildarabra vagy papírzsebkendőre fújva és a szekrénybe helyezve), illetve potpourrira permetezve is használhatók. A koncentrált összetétel lehetővé teszi, hogy 1-2 fújásnyi permet hosszú ideig kellemes, friss illatot biztosítson.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.