Pure Charmed Légfrissítő és textil illatosító – 250ml

Pure Charmed Légfrissítő és textil illatosító – 250ml

Nincs raktáron

A Charmed légfrissítő és textil illatosító egy felejtehetetlen, csodálatos illatkompozíció. Illata a luxus és a gazdagság érzetét erősíti. Tartós illatot eredményez, miközben felejthetetlen nyomot hagy maga után.

Kosárba
EAN kód:5999886865467
Márka:Pure
Kiszerelés:250 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pure Charmed Légfrissítő és textil illatosító – 250ml Részletes leírás

A Charmed légfrissítő és textil illatosító egy felejtehetetlen, csodálatos illatkompozíció.

Illata a luxus és a gazdagság érzetét erősíti. Tartós illatot eredményez, miközben felejthetetlen nyomot hagy maga után. Ezt az illatot kifejezetten azoknak találtuk ki, akik szeretik az elegáns, erős illatot.

Alkalmas dohány, háziállatok, füst, szemét és más szerves anyagok szagtalanítására, továbbá felhasználható függönyök, kárpitok, szőnyegek és ruhák illatosítására, frissítésére is. A textilre permetezett illatanyag hosszantartó kellemes illatot biztosít.Környezetkímélő, hajtógáz nélküli. Allergén anyagtól mentes.

Pure Charmed Légfrissítő és textil illatosító – 250ml Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 10. 09.

  Tartós Isteni illata van