Naturcleaning Gránátalma Mosógél

Naturcleaning Gránátalma Mosógél

Raktáron

A hypoallergén Gránátalma mosógél kukorica- és kókuszolajból készült, klór, foszfát és parabén felhasználása nélkül. A VEGÁN mosógél fejlesztésekor – a többi termékhez hasonlóan - állatkísérleteket nem végeztek! .

5 766 Ft
egységár: 5 766,31 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999567262257
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturcleaning Gránátalma Mosógél Részletes leírás

Naturcleaning mosógél gránátalmás - 4000ml

Érezze ruháin Aphrodite gyümölcsének illatát! Most egy flakonba zártuk önnek a szerelem és a termékenység ősi jelképét, valamint a természet nyújtotta hatékony tisztítóhatást. Próbálja ki a NATURCLEANING legújabb termékét, a növényi alapanyagokból készült Gránátalma mosógélt!
Segíti a ruhák színének megtartását, legyen szó színes, vagy világos textíliáról. Nincs szükség külön öblítő használatára, ruhái puhák, selymesek lesznek. Az illatuk pedig a legdrágább francia parfümöket idézik majd!

Alkalmazás:
4-5 kg ruha mosásakor öntsön lágy víz esetén 35, kemény víz esetén 55 ml mosógélt a mosógép megfelelő tartályába. Egyaránt használható alacsony és magas hőfokon, koncentrációjának köszönhetően pedig akár 70 mosásra elegendő egy flakon tartalma.

NATURCLEANING– Átölel a természet!
Hatékony, környezetbarát takarítás, kompromisszumok nélkül! Tudatos lépés az egészségért!

Összetevők:
Anionos felületaktív anyag <10% (biológiai lebonthatóság>90%), amfoter felületaktív anyag <3%, illatanyag, tartósítószer (phenoxyethanol).

Figyelmeztetés
Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe kerülés esetén több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaklencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A használatot követően a kezeket alaposan meg kell mosni.

Tárolás:
+5 C° feletti hőmérsékleten.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.