Zöldbolt indiai mosódióhéj

Zöldbolt indiai mosódióhéj

Raktáron

A mosódió hatóanyaga egy természetes anyag, a saponin, mely vízzel érintkezve habzik. Nem tartalmaz semmilyen káros anyagot (foszfátokat, tenzideket, detergenseket), nem irritálja a bőrt, és nem teszi fakóvá a textileket.

3 250 Ft
egységár: 6,5 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884445012
Márka:Zöldbolt
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zöldbolt indiai mosódióhéj Részletes leírás

A mosódió hatóanyaga egy természetes anyag, a saponin, mely vízzel érintkezve habzik. Nem tartalmaz semmilyen káros anyagot (foszfátokat, tenzideket, detergenseket), nem irritálja a bőrt, és nem teszi fakóvá a textileket. Teljes mértékben környezetbarát, hisz a természetben terem, része az ökoszférának.

Javasolt felhasználás: Tegyen 3-5 egész szemnek megfelelő mennyiségű dióhéjat a vászontasakba a ruhák mennyiségének és szennyezettségük mértékének arányában (ez 8-14 g dióhéjnak felel meg). Mosópor nem szükséges, csak helyezze a tasakot a ruhák közé. A ruhák semleges illatúak lesznek. Ha szeretné, hogy ruhái illatosak legyenek, cseppentsen a tasakra (vagy az öblítő helyére) néhány csepp illóolajat. Egy adag mosódió 2-3 alkalommal használható fel, mielőtt elvesztené a hatását. Használat után a héjak komposztálhatók.

A mosódió az erősen szennyezett fehér ruhákból nem veszi ki maradéktalanul a foltot, ilyenkor érdemes fehérítőt használni. Mi a nálunk is kapható fehérítő és folttisztító sót ajánljuk. Ez a környezetbarát tisztítószer egyetlen összetevőkből, nátrium-perkarbonátból áll, mely nem más, mint mosószóda( nátrium-karbonát) és hidrogén-peroxid vegyülete. A hidrogén-peroxidból szabad oxigén lép ki használat közben és vízzé bomlik, a tisztítószer ennek köszönheti fehérítő/fertőtlenítő hatását, és környezetbarát tulajdonságát.

1kg mosódióhéj ~ 200 mosásra elegendő, míg 3 kg mosópor csak kb. 30 mosásra!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 09. 28.

  Vegyszermentes...és tökéletes!