Attitude Hipoallergén vegán öblítő - Vadvirágok 1000 ml

Raktáron

A természetes összetevőket tartalmazó gyengéd és hatékony öblítőink éppen az, amire családjának szüksége van, hogy jól érezze magát ruháiban.

2 229 Ft
egységár: 2,23 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:626232421446
Márka:Attitude
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Attitude Hipoallergén vegán öblítő - Vadvirágok 1000 ml Részletes leírás

Attitude Hipoallergén vegán öblítő - Vadvirágok 1000 ml

Ez a természetes öblítőszer a hagyományos termékek egy biztonságos alternatívája, amely nem tartalmaz rákkeltő anyagokat.
Az öblítők olyanok az anyagok számára, mint a hajkondicionálók: erősítik, védik és puhítják. Ezért hoztuk létre az ATTITUDE Nature + TechnologyTM öblítőt – Wildflowers. A kizárólag vegán összetevőket, például az antibakteriális zöld tea kivonatot tartalmazó, finom összetételű ECOLOGO® tanúsítvánnyal rendelkező lágyító természetesen fokozza ruhái kényelmét anélkül, hogy károsítaná a bőrt – vagy a környezetet –, miközben finom, terápiás virágillattal megnyugtatja érzékeit!

Jellemzői:
állatokon nem tesztelt
CO2-semleges: nem járul hozzá az éghajlatváltozáshoz
illat természetes összetevőkből
növényi alapú és biológiailag lebomló
állati faggyúszármazék mentes
vegán termék, állatokon nem tsztelt

Kiszerelés
1050 ml

Összetevők
<5 % Kationos felületaktív anyagok, Dipalmitoil-etil-hidroxi-etilmónium-metoszulfát, <5 % Nemionos felületaktív anyagok, Kaprilil-glükozid, Mirisztil-glükozid, Aqua (víz), Glicerin, Camellia Sinensis levélkivonat, Metildihidrojazmonát (jázmin)

Figyelmeztetés
Az adagolási utasításokat lásd a táblázatban. Adja hozzá az adagolóhoz vagy a vízzel töltött kád után a végső öblítéshez. Ne öntse közvetlenül az anyagra a foltosodás elkerülése érdekében. Mindig ellenőrizze a címkéket a speciális utasításokért. Tartsa távol gyermekektől!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.