Herbow Mosógép Méregtelenítő-Tisztító

Herbow Mosógép Méregtelenítő-Tisztító

Raktáron

Termék leírása:HERBOW MOSÓGÉP MÉREGTELENÍTՐ 200GTermék összetétele:A hármas hatású Herbow Mosógép Méregtelenítő tisztítja, védi és higiénikussá varázsolja a gép belsejét. Tisztán tartja a mosógép alkatrészeit, vízkőoldó hatásánál fogva óvja a fűtőszálat, sőt a különleges B.

1 403 Ft
egységár: 7,01 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887147449
Márka:Herbow
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbow Mosógép Méregtelenítő-Tisztító Részletes leírás

Termék leírása:

HERBOW MOSÓGÉP MÉREGTELENÍTՐ 200G

Termék összetétele:

A hármas hatású Herbow Mosógép Méregtelenítő tisztítja, védi és higiénikussá varázsolja a gép belsejét. Tisztán tartja a mosógép alkatrészeit, vízkőoldó hatásánál fogva óvja a fűtőszálat, sőt a különleges B.S.Regen mikrokultúra jótékony hatásának köszönhetően a lefolyóban szagtalanít, a csatornába kerülve tisztítja a szennyvizet, csökkenti az algásodást.

A mosógép használatának gyakoriságától függően használja havonta-kéthavonta.

Összetevők: Természetes eredetű citromsav Citromsav monohidrát (CAS szám: 5949-29- 1)

Adagolás: A doboz tartalma 2 alkalomra elegendő.

Erősen szennyezett mosógép esetén javasoljuk, hogy első alkalommal használja el a teljes csomagot magas hőfokú programon.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.