Pure Splendid Mosóparfüm 100ml

Pure Splendid Mosóparfüm 100ml

Raktáron

Varázslatos női parfüm illat.

3 265 Ft
egységár: 32,65 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999886865344
Márka:Pure
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pure Splendid Mosóparfüm 100ml Részletes leírás

Varázslatos női parfüm illat. Ezt a nőies parfüm illatot azoknak a hölgy vásárlóinknak fejlesztettük ki, akik szeretik az erősebb, édeskés illatot. A Splendid aroma több napon keresztül átjárja az egész lakásod, házad, illetve a ruháid, így mindig mindenhol érezheted ezt a csodás illatot. Ha téged is kellemes érzéssel tölt el, hogy az ajtódon belépve varázslatos illat fogad, akkor válaszd a Splendid illatot! Bio mosáshoz ajánljuk!

Pure Splendid Mosóparfüm 100ml Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 08. 18.

  Kellemes illatot ad a ruháknak.

  Nincs ilyen.