Fényes sikerek az ultrahangos zsírbontásban

Szerző:Dátum:2013. jún. 24.

Megosztás:

Már otthon is karcsúsodhatunk

A nők elsöprő százaléka vágyik lapos hasra, kerek, feszes fenékre és sima combokra, főként most, a strandszezon elején. Az új technológiák eddig kizárólag kozmetikai szalonokban voltak elérhetőek, de végre megjelentek az első otthoni zsírbontó gépek!

Fényes sikerek az ultrahangos zsírbontásban


Az elmúlt években számtalan új gépi technológia jelent meg a nem kívánatos zsírpárnák eltüntetésére, egyre egyszerűbb külső segítséggel megvalósítani az álomalakot.


A zsírsejtek mennyisége fiatal gyermekkorban alakul ki. Egy idő után a számuk már nem nő, csak az egyes zsírsejtek mérete változik, ami akár babszem nagyságú is lehet. A mozgásszegény életmód, a gyorsételek, a finomított élelmiszerek mind-mind a zsírsejtek növekedését segítik elő, ezért az emberek nagy százaléka rendelkezik túlsúllyal. A céljuk "megszabadulni" a zsírpárnáktól. Számtalan kozmetikában elérhetőek a zsírbontó kezelések, mégis sokan szeretnék kényelmi vagy anyagi okokból otthon megoldani a kérdést. Ma már ez sem lehetetlen, többféle otthon használható zsírbontó berendezés közül választhat a fogyni vágyó.

A legújabb sláger a kavitációs ultrahangos zsírbontás. Az otthoni készülékek ugyanazt a frekvenciát alkalmazzák, mint a kozmetikákban található kavitációs berendezések, és a működési elv is ugyanaz. Az ultrahang hullámok energiája apró buborékokat generál a zsírszövetben. Ahogy az ultrahang hullámok hatására a nyomás folyamatosan változik, ezek a buborékok szétroppannak, és képesek felsérteni a zsírsejtek falát is, ahonnan a zsírsavak kifolynak a sejtek közötti térbe. Innen a szervezet kiválasztó rendszerének feladata a zsírok kiürítése. Habár elterjedt az a tévhit, hogy a kavitáció képes a narancsbőrt kezelni, az igazság az, hogy kizárólag a zsírsejtekre van hatással.Cavita Laser kavitációs zsírbontó most ajándék bőrfeszesítő Velvet Skin Géllel


A fejlesztők, látva a technológia korlátait és az igényt a komplexebb eredményekre, olyan megoldásokon kezdtek dolgozni, ami más technológiákkal kombinálja a kavitációt. A legújabb fejlesztés a kezelőfejbe épített fényterápia (soft lipolézer). Ez háromféle módon egészíti ki a kavitáció hatását. Egyrészt a fény megnöveli a zsírsejtek falának áteresztő képességét, így könnyebben távozik belőlük a zsír. Másrészt képes hatni azokra a zsírsejtekre is, amikre a kavitáció esetleg nem volt hatással. Harmadrészt pedig a vörös színű fénynek narancsbőr csökkentő és bőrfeszesítő hatása is van. Mivel a fénytechnológia a kezelőfejbe beépítve található, a kombinált megoldással egy kezelésen belül valóban képesek vagyunk bontani a zsírt és csökkenteni a narancsbőrt.


A zsírbontás során a sejtek közötti térbe kifolyt zsírsavak a szervezet kiválasztórendszere segítségével tudnak távozni. Amennyiben ez a folyamat nem működik tökéletesen, a zsírok visszaépülhetnek az eredeti helyükre. Éppen ezért nagyon fontos, hogy segítsük a kiválasztó rendszer munkáját rendszeres vízfogyasztással, mozgással, nyirokmasszázzsal.

Az otthoni zsírbontás, mindamellett, hogy látványos eredményekkel kecsegtet, több szempontból is kényelmes megoldást jelent. Nem kell bejelentkezni a kezelésre, a gépet akkor használja, amikor kedve tartja. Mivel saját magát kezelheti, nem kell senkinek sem látnia sem a kezelést, sem az előkészületeket. Minden az Ön titka maradhat, az ismerősök csak a pozitív változást fogják látni. Ha azonban nem szégyenlős, és szeretné élvezni a karcsúsodást, összefoghat a barátnőivel, és kezelhetik egymást is egy kellemes dumaparti keretében.


Megosztás: