Hódi Pameláról csak úgy repülnek le a kilók

Szerző:Dombai LauraDátum:2014. máj. 16.

Megosztás:

Napról napra milliók követik nyomon Hódi Pamela életét. Nincs olyan dolog, amit a kamerák kereszttüzében sokáig titokban tudna tartani. Most az is kiderül, Pamela mitől fogyott le a szülését követően ilyen gyorsan.

Hódi Pameláról csak úgy repülnek le a kilók

Készülődés a bikiniszezonra
A gyönyörű anyuka 2013 októberében hozta világra kislányát, Berki Natasa Zselykét. A terhesség alatt felszedett kilókat minden kismama szeretné egészséges úton, lehetőleg gyorsan leadni. A megfelelő, hatásos, mégis természetes módszer megtalálásáig hosszú út vezette Pamelát is.
"Szkeptikus voltam, így először csak titokban kezdtem el fogyasztani az ördögnyelvet. A hitem akkor jött meg igazán, amikor már nemcsak én, hanem a környezetem visszajelzéséből is egyértelművé vált, hogy ez a furcsa, gumós növény hétről hétre közelebb hozott a terhességem előtti alakom visszaszerzéséhez. Ha az eddigi tapasztalatokat figyelem, júniusra a korábbi fürdőruháimat is büszkén viselhetem" – avat be hirtelen jött karcsúságának titkába a büszke kismama.

 

 

Az ázsiai nők karcsúságának titka
Az ördögnyelv egy Ázsiában őshonos, gyönyörű növény, melynek gumóját a helyiek "csodagumónak" hívják.
A titokzatosság azonban kis ideje már a múlté, hiszen a Közel-Keleten a tradicionális orvoslásban is nagy hasznát veszik az ördögnyelvnek, többek között méregtelenítésre is használják. Ez a nem túl szép, de annál hatásosabb gumó az ottani nők féltve őrzött titka évszázadok óta. Segítségével őrzik meg karcsú alakjukat.

Jellemzője, hogy már keveset is elfogyasztva belőle megakadályozza, hogy az azt követhető étkezés kalóriatartalma felszívódjon. A növény rostjai ugyanis magukba szívják a zsírokat és az egyéb nemkívánatos anyagokat, így azok nem emésztődnek meg, nem tudnak felszívódni, hanem a rostokkal együtt távoznak a szervezetből. A szénhidrátok megemésztése és felszívódása is nehézkesebbé, lassabbá válik, így elkerülhetőek a vércukor- és inzulinszint-kiugrások, -ingadozások, éhség és falási rohamok. A megduzzadt rostok pedig jóval tovább időznek a gyomorban.

 

Fogyás szélsőségek nélkül
Az ördögnyelv egyik legnagyobb előnye, hogy tulajdonképpen normálisan lehet, sőt kell is mellette étkezni. Az interneten is kérdésekkel bombázzák a rajongók, hiszen kíváncsiak arra, hogy mitől "repültek le" ilyen gyorsan a Natasa Zselyke születésével együtt járó pluszkilók.

Tanácsot kérnek, amire szívesen válaszolok, mert én is nagyon jól tudom, milyen átkozottul nehéz tud lenni a távozni nem akaró utolsó 2-3 kiló leadása. Mindig is kizárólag a természetes megoldásokat választottam, de amióta anya vagyok, különösen odafigyelek rá, hogy természetes módon segítsem hozzá szervezetemet a regenerálódáshoz, a nyár közeledtével egykori alakom végső visszanyeréséhez. Rengeteg gratulációt kapok a műsor nézőitől, ami a néha önmegtartóztatással is járó tudatosságért is kárpótol – zárja beszámolóját a fitt kismama.

Ördögi hatóanyag, avagy tudományos bizonyítékok nyomában
Az Ördögnyelv alapanyaga egy nagy molekulájú vegyület, ami képes a mérete hozzávetőleg százszorosára duzzadni miután magába szívta a vizet. Nem lehet könnyen megemészteni és nem szívódik fel evés után, de képes elnyelni/megkötni a koleszterint és az epesavat, segíthet a magas vérnyomás csökkentésében valamint a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának meg­előzésében. Az ördögnyelvet a konjak nevű gumóból nyerik ki, melynek lisztje nagyon régóta ismert hozzávaló a tradicionális japán konyhában is. Sőt, dísznövénynek is használják magasra növő hatalmas virága miatt.

Ismert és elfogadott élettani hatások
– Az Ördögnyelvet magas rosttartalma miatt fontosnak tartják az emésztőrendszer tisztításában.
– Egyes élettani rendellenességek hátterében nagyon gyakran az elégtelen rostbevitel áll, mely csökkenthető az Ördögnyelv bevitellel.
– Alkalmazása segít csökkenteni a koleszterol-szintet.
– Az Ördögnyelv elnyeli a bélben kialakuló mér­ge­ző anyagokat és segíti azok eltávozását a szer­ve­zetből.
– Segíti a diétát, mivel nagy a vízmegkötő képessége, így a gasztrointesztinális rendszerben megduzzadva csökkenti az éhségérzetet és a táplálékfelvételt.

 

A következő betegségek esetén tekintik hatékonynak még az Ördögnyelv kivonatának alkalmazását:
– aranyér
– székrekedés
– emésztési problémák
– elhízás


Megosztás: