Honnan érkeznek hozzád a Peak girl termékek és miért fontos ez Neked?

Szerző:Dátum:2013. jún. 28.

Megosztás:

Ha már ismersz minket és a Peak girl márkát, akkor felmerülhet benned a kérdés, hogy hol készülnek a Peak vagy a Peak girl termékek? Nézd is meg jól, hol készülő élelmiszereket vásárolsz, mert az élelmiszerekkel viszed be a legnagyobb méregmennyiséget a szervezetedbe.

Honnan érkeznek hozzád a Peak girl termékek és miért fontos ez Neked?

Kiváló német táplálék kiegészítő

Élelmiszerekről beszélünk, azaz olyan tejből, szójából, búzából, esetleg egyéb növényekből készült finom fehérjeporokról, amelyek teljesen természetesek. A növényi kivonatok, vagy az aminosavak is olyan étkeid, amelyekkel a tested jobb működésre bírható.

A táplálék kiegészítők nem műanyag reszelékek vagy valami vegyi üzemben készülő kemikáliák, hanem olyan élelmiszerek, amelyekben a hatóanyagok mennyiségeit megnöveljük.

Ezzel mintegy azonnali üzemanyagként felhasználható, nagy dózisú kivonattal segíted a tested működését. A normál ételeiddel ezt nem tudod megtenni, és a szervezeted nagyon hamar csúcs egészségi formába kerül.

Ha nem akarod kockáztatni az egészséged, körültekintően kell eljárnod, amikor választasz, hiszen megnézed azt is, hogy a napi élelmiszereid honnan származnak.

Kik vagyunk mi és miért fontos ez Neked?

- A Peak Performance SA. egy részvénytársaság Luxemburgban, mely nagy múltú, német (Hitec Nutrition), francia (Nutrisearch SA.), brit (Bio Monde Ltb), és amerikai (Strenght Systems USA) cégek összefonódásából alakult.  Ezek a cégek közös alapba fektették a ’know-how’-jukat és technikai eszközeiket, és most már az említett országokban a legjobb termék-fejlesztő és termelő gyár-láncolatot alkotják. A két legnagyobb gyár, Németországban található. Nem ma kezdtük!

El tudod képzelni 30 év folyamatos technológiai fejlesztés során, mekkora tudás halmozódik fel? Ezt a tudást minden egyes Peak dobozban megtalálod és ez csak Téged szolgál!

- A legbonyolultabb, legösszetettebb termékeket állítjuk elő, azért mert a sok összetevővel érhetsz el gyors, gyorsabb és leggyorsabb eredményeket. Neked nincs időd arra, hogy csak fél év múlva látszódjon valami eredmény az alakodon. Ilyen speciális összetevők a spenót kivonat, a pinitolt, MHCP-t, charantine-t, polypeptid P, és ezek mind növények kivonataiból létrejövő, már valójában évezredek óta a gyógyászatban használatos gyógynövények!

- Az, hogy a HACCP, GMP, és az ISO 9001:2000 egy európai gyárban kötelező, az ma már alap, de ami ennél is fontosabb számodra:

- A Peak gyárakban, külső, független, folyamatos minőségi ellenőrzéseket végez az AEROTOP-Food-Creation Élelmiszerkémiai Intézmény Németországban. Ez teljesen mást jelent, mint például a címkékre biggyesztett ’HPLC –vel tesztelt’ kifejezés, melyet mindenki ráírhat a termékeire, hiszen csak szavak.

A bizonyítékot a minőségre, egy akkreditált laboratórium tudja szolgáltatni, amely folyamatosan ellenőriz.

Így készülnek a finom fehérjeporok

Mi a legdrágább gépezet a Peak gyárában, amelynek képességeit Te is érzékelheted a legkelendőbb Peak termékekben?

A legújabb technológiás, “State of the Art”, multi-folyamatos instantizáló-granuláló-részecske bevonó-szárító berendezés, az amely ezt a titulust birtokolhatja.

Ha az árát nézzük,  mely 1,2 millió eur (a szükséges levegőztető-, nitrogén-, gőz- és CIP generátorokkal, melyek plussz 1,4 millió eurót tesznek ki). Mindössze egy ehhez hasonló berendezés működik Európában,  amely egy gyógyszer-előállító cégnél található Svájcban.

- A Peak az egyetlen sport táplálék kiegészítő gyártó Európában, mely a Hannoverben (Németország) található Táplálkozástudományi Intézmény ajánlásával bír, mely egy független, hivatalos, non-profit szervezet, melynek orvosok, valamint táplálkozástudományi és gyógyszerészeti professzorok a tagjai.

Mindez nem a véletlen műve. Ennek köszönhető, hogy az európai piac legnagyobbikán, a német piacon a Peak a domináns táplálék kiegészítő gyártó.

- A Te biztonságod érdekében ötféle, azaz ötszörös garanciát vállalunk a termékekre.

Ha szeretnél megszabadulni a felesleges kilóktól, akkor mi és a Peak termékek segíthetünk Neked!


Megosztás: