Kozmetikust a fürdőszobaszekrénybe!

Szerző:Dátum:2013. aug. 2.

Megosztás:

A kozmetikai szalonokban előszeretettel használják az ultrahangot arctisztításra és hatóanyagbevitelre. Miért ne élvezhetné Ön is ennek a technológiának az előnyeit? Sőt, miért ne tarthatná a saját kozmetikusát a fürdőszobai szekrényében?

Kozmetikust a fürdőszobaszekrénybe!

A nők nagyon sokat hajlandóak tenni azért, hogy jól nézzenek ki. Rendszeresen kozmetikushoz járnak arctisztításra, ápolásra, arcfiatalításra, ha meg tudják fizetni. A kezeléseket nagyon sok szépségszalonban egy könnyű, hordozható géppel végzik. Ha Ön hazavihetné ezt a sokoldalú készüléket, megtenné? Mit szólna, ha rendszeresen abban az élményben lehetne része, mint a szakembernél?

A PeelStar arcápoló készülékkel kemikáliák nélkül, hatékonyan, mégis rendkívül kíméletesen tisztíthatja meg arcbőrét a faggyúfeleslegtől, a szennyeződésektől, a rátapadt elhalt hámsejtektől. Ezzel tett is egy nagy lépést a fiatalos látványú arcbőr felé, hiszen a tiszta bőr teret enged a megújult bőrsejtek felszínre jutásának. Rendszeres használattal máris csökkenni fognak az egyenetlenségek, és elkezdenek halványodni a pigmentfoltok. Tulajdonképpen az alapozóra sem lesz már szükség, és a bőre fellélegezhet.


                                             Peel Star arctisztító és arcfiatalító berendezés

Ne álljon meg a tiszta arcbőrnél! Ha megfordítja a készüléket, és átvált az iontoforézis funkcióra, akkor a kedvenc arcápoló, ráncfiatalító készítményeit sokkal gyorsabban és mélyebben tudja bejuttatni a bőrbe. Ezáltal végre látni fogja azt is, hogy mire képesek ezek a készítmények, ha minden tökéletes körülmény adott.

Mindig vannak váratlan helyzetek, amikor percek alatt fantasztikus külsőt kell varázsolni magunknak. Próbálta már a hatóanyaggal átitatott maszkokat? Egy-egy ilyen maszk önmagában egy csoda, mert évekkel képes Önt visszafiatalítani. A kis házi kozmetikus pedig 10 perc alatt a bőr mély rétegeibe varázsolja a tartalmát, ha vészhelyzet esetén S.O.S. segítségre lenne szüksége.

Kozmetikushoz járni hosszú távon drága mulatság. Milyen jó, ha ott van a szekrényben a PeelStar, ami tisztít, hatóanyagot visz be és fiatalít, és Ön kényelmesen, amikor kedve tartja, otthon is elvégezheti a teljeskörű, profi arcápolás minden lépését! Csak készüljön fel, lehet, hogy hamarosan komplexusai lesznek a pasijának, hogy valóban megérdemli-e Önt.


Megosztás: