Lélegezz könnyebben!

Szerző:Kurdi OrsolyaDátum:2013. máj. 22.

Megosztás:

Sokunknak kedvenc évszaka a tavasz, mert ilyenkor nyílnak a virágok, zöldellnek a fák és egy friss tavaszi zápor után a levegő illata is finom, friss. Sajnos nem mindenki élvezheti felhőtlenül ezt az évszakot, hiszen a jó idővel együtt az allergiaszezon is megérkezik a maga kellemetlenségeivel. A tavaszi allergia szezonban a szénanátha kellemetlen tünetei megkeseríthetik a mindennapokat, de a jó hír, hogy van megoldás.

Lélegezz könnyebben!

Az INHALO DSI® sóterápiás készülékek segítséget nyújthatnak a kritikus időszakban. Rendszeresen alkalmazott sóterápiával enyhítheted a kellemetlen tüneteket és egyúttal sokat tehetsz tüdőd egészségéért.

De mi is az a sóterápia?

A sós levegő szemcséinek hatékonysága abban rejlik, hogy ezek az egészen apró só szemcsék a tüdő legeldugottabb részeihez, a hörgőcskékhez is eljutnak, ott a szennyeződésekhez tapadnak, majd kiürülnek a szervezetből. Ez a folyamat a tüdő öntisztulását segíti. Jótékony hatása, többféle problémára is javasolt: allergia, asztma, köhögés, krupp, szénanátha, légcsőhurut, arcüreg és középfülgyulladás, megfázás, COPD, dohányzás okozta problémákra.

                                        INHALO DSI® nasal (orron keresztül) szénanáthás tünetekre

Az INHALO DSI® száraz só-inhalátor egy innovatív, ergonomikus, hordozható orvostechnikai eszköz. Napi 15-20 perces használattal már kedvezően befolyásolhatjuk a fent felsorolt problémákat. A készülék hatóanyaga az erdélyi Parajdon található, világhírű sóbányából származik, mely kb. 10 millió évvel ezelőtt, a közép miocén korszakban keletkezett.

A hétköznapokban azonban nem sok időnk marad arra, hogy rendszeresen ellátogassunk só-barlangokba, pedig ennek a terápiának a rendszeresség lenne az alapja. Az INHALO DSI® kicsi, könnyű, elfér a táskánkban vagy zsebünkben, akár egy mobiltelefon, így nem csak otthonunkban használhatjuk. A termék egyedülálló jellegét bizonyítja az a tény is, hogy 2012-ben elnyerte a nemzetközi Red Dot Design Award-ot, azaz a „piros pont” díjat.

                        INHALO DSI® bronchial (szájon keresztül) asztmás tünetekre, torokfájásra


Adott problémánk függvényében kétféle hordozható inhalátor közül választhatunk. Az INHALO DSI® nasal-t (orron keresztül) inkább a szénanáthás tünetekre, az INHALO DSI® bronchial (szájon keresztül) pedig az asztmás tünetekre, torokfájásra ajánljuk.

Ha allergiás vagy, dohányzol, vagy szmogos nagyvárosban élsz, mindenképp érdemes beszerezni, akár megelőzésre vagy már tüneteid kezelésére a hordozható inhalátort!


Megosztás: